Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Γ. Μηλιός: Πολιτική κοινωνικού κράτους ο ΣΥΡΙΖΑ, χάντρες και καθρεφτάκια η κυβέρνηση (video)


Το πλεόνασμα προήλθε από πολιτικές που προκάλεσαν δυστυχία: κλείσιμο νοσοκομείων, περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, καθυστέρηση πληρωμών στον ιδιωτικό τομέα. 

«Αν κλείσουμε όλα τα νοσοκομεία θα έχουμε μεγαλύτερο πλεόνασμα. Είναι αυτός λόγος συγχαρητηρίων στην κυβέρνηση;» είπε ο Γ. Μηλιός στο Mega. 

Εξήγησε επιπλέον ότι η μεγάλη οφειλή του κράτους στον ιδιωτικό τομέα που απλώς ανακυκλώνεται, δημιουργεί μια πλαστή εικόνα, περί πλεονάσματος. 

Στο "διαγωνισμό δυστυχίας" που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει με ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς το οποίο θα επιτρέψει την εφαρμογή μιας πολιτικής κοινωνικού κράτους μέσα από ισοσκελισμένους, θετικούς προϋπολογισμούς. 

«Δεν θα είμαστε έρμαιο των δανειστών για πάντα», ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει την πολιτική λιτότητας, που καταστρέφει τον μισθωτό, τον συνταξιούχο, την πολιτική υπέρ της ολιγαρχίας που ασκεί η Ν.Δ. υποστήριξε ο Γ. Μηλιός, ενώ η γραφική κα Βούλτεψη, τα γνωστά «περί… Βενεζουέλας τυρβάζει»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου