Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Σκληρή απάντηση στον Μπουραντά από τον συνδυασμό "Νέοι Ορίζοντες"

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

22.05.2014

Για τρίτη φορά μέσα στο τελευταίο 10ημερο κ. Μπουραντά θα επαναλάβουμε: Σταματήστε επιτέλους την επίθεση λάσπης και συκοφαντίας! Το "διαίρει και βασίλευε" δεν είναι λύση !
  

Δυστυχώς η έλλειψη έργου, προγράμματος και σχεδίου από τον επικεφαλής αλλά και τα στελέχη του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» τους  ωθούν σε ασύστολα ψεύδη! Ευτυχώς για να μη μείνει και η παραμικρή αμφιβολία στους δημότες,  ότι η τακτική του «διαίρει και βασίλευε» παραμένει μια βασική συνιστώσα της μικροπολιτικής λογικής τους.

Τα όρια της θρασύτητας ξεπερνά αυτή τη φορά, με ανακοίνωσή της η «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ». Ο μεγάλος απών νομάρχης και αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, μέσω τις  υποψήφιας  κυρίας Χονδρονικόλα, χωρίς αιδώ, κατηγορεί την παρούσα δημοτική αρχή για μία σωρεία ανυπόστατων γεγονότων. 

Κ. Μπουραντά σας παραπληροφορεί η υποψήφια σας και προφανώς στις ελάχιστες μέρες που επισκέπτεστε   την περιοχή μας δεν προλάβατε  να ενημερωθείτε  ότι:  ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου έχει δώσει μια σειρά από αγώνες για το Νοσοκομείο της Κύμης.  Στις οποίες είσαστε   ΠΑΝΤΑ ΑΠΩΝ!!  Μας το τονίζει και η υποψήφιά  σας στην δική σας ανακοίνωση: «…. ο δήμαρχος και εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων … ήταν εκεί!!» Ο κ. Μπουραντάς, όπως  πάντα ήταν στην Χαλκίδα βέβαια!    

Η Δημοτική αρχή καθημερινά είναι δίπλα στις ανάγκες που υπάρχουν για το Νοσοκομείο μας, το τελευταίο ευχαριστήριο για παραγγελία χειρουργικών ραμμάτων είναι μόλις της προηγούμενης εβδομάδας!!  Επιπλέον η κυρία Χονδρονικόλα αποκρύπτει την διάθεση δύο (2) υπαλλήλων  εκ μέρους του Δήμου στην διοικητική υποστήριξη του νοσοκομείου, γεγονός που μπορεί  να το πιστοποιήσει τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Κύμης, όσο και το σωματείο εργαζομένων.

Όσον αφορά το ΕΚΑΒ γιατί αποκρύπτετε  ότι ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου παραχώρησε δύο  λυόμενους οικίσκους για την στέγαση του;;  Γιατί δεν λέτε ποτέ σε κάτι την αλήθεια;

Λυπούμαστε  βαθύτατα γιατί οι νοοτροπία σας  δεν έχει αλλάξει (παρά  τα αντίθετα που γράφετε και υπόσχεστε στους Δημότες).

Τι ακριβώς θέλετε να πείτε στην πολυσέλιδη ανακοίνωση σας;; θέλετε να καρπωθείτε ότι «ανακαλύφθηκε ο τροχός»;;  Ναι ανακαλύφθηκε! Όμως η υποψήφια σας ας μην χρησιμοποιεί την ιδιότητα της πολύτεκνης για ψηφοθηρία. Από σεβασμό στην μητέρα αλλά και στους άνεργους της περιοχής μας,  δεν διαψεύσαμε ανακοίνωση της για πρόγραμμα εργασίας «δήθεν» από την ένωση πολυτέκνων παρότι καταλάβαμε ότι χρησιμοποιούσε δράσεις της δημοτικής αρχής για αυτοπροβολή!  

Να λέγαμε ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους ενέργειες και  ανυπόστατες κατηγορίες, θα ήταν απατηλό ψέμα! Απλά ελπίζαμε ότι υπάρχουν και όρια! 
   
Η Δημοτική Αρχή απαντά με έργο και με τους αγώνες της για το Νοσοκομείο, όπως έκανε και για τον ΟΤΕ  και για τις τράπεζες και όλες τις υπηρεσίες ,   στις ανούσιες επιθέσεις της συγκεκριμένης παράταξης. Γνωρίζοντας ότι μοναδικός και άξιος κριτής, είναι οι πολίτες, οι οποίοι βλέπουν και κρίνουν, ποιος πραγματικά νοιάζεται για τον τόπο μας!


Ενημερωθείτε αν μη τι άλλο κ. Μπουραντά!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου