Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Στην Λαμία ο Αντώνης Σαμαράς!Στην πόλη της Λαμίας θα βρεθεί το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στα πλαίσια των προεκλογικών εξορμήσεων του ίδιου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου εν όψει των περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Ο κ.Σαμαράς δεν θα καταλύσει στο ξενοδοχείο …Σαμαράς, αλλά στο ξενοδοχείο Φθία.
Στις 18.30 προβλέπεται ομιλία του σε συγκέντρωση γυναικών στο τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά. 
Θα ακολουθήσει επίσκεψη του πρωθυπουργού στα εκτελούμενα έργα παράκαμψης της Στυλίδας.  
Στις 20.30 προβλέπεται σύσκεψη πολιτικών και κομματικών στελεχών της Ν.Δ.στο ξενοδοχείο Φθία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Σαμαράς δεν θα έχει ιδιαιτέρες συναντήσεις με τους υποψήφιους Κώστα Μπακογιάννη και Γιώργο Κοτρωνιά. Το πιο πιθανό είναι να παραστεί στον Άγιο Λουκά ο κ.Κοτρωνιάς με την ιδιότητα του σημερινού Δημάρχου.
Αντίθετα και στις δυο εκδηλώσεις όσο και στην επίσκεψη του στην Στυλίδα τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν οι υφυπουργοί Χρ.Σταικούρας, Σίμος Κεδίκογλου, Συμεών Κεδίκογλου, οι βουλετές Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, Ελένη Μακρή – Θεοδώρου καθώς και οι κ. Κουτσούμπας, Μαρκόπουλος, η κα Μεντρέκα κ.α. στερεοελλαδίτες βουλευτές.


Το Πρόγραμμα


Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, λίγο μετά τις 5:00΄ το απόγευμα θα επισκεφθεί την  παράκαμψη της Στυλίδας, όπου θα ενημερωθεί για την πορεία του έργου.

Στη συνέχεια θα μιλήσει σε συνάντηση γυναικών στο Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά στη Λαμία, ενώ αμέσως μετά, στις 8:15΄, θα έχει συνάντηση με κομματικά στελέχη στο ξενοδοχείο "Φθία" στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τα στελέχη στο ξενοδοχείο "Φθία" θα είναι κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου