Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Δήλωση Κ. Τσαμαδιά προέδρου της Δ.Ε. Δημοτικής Παράταξης της Κοινωνικής Συμμαχίας

Στις εκλογές της 18ης Mαϊου, οι Πολίτες του Δήμου Λαμιέων κληθήκαμε να αναδείξουμε τη Δημοτική Αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μεταξύ των υποψηφίων, δώσαμε την υψηλότερη εμπιστοσύνη στο Συνδυασμό της Κοινωνικής Συμμαχίας, υπό τον Γιώργο Κοτρωνιά.

Επακόλουθο του αποτελέσματος, η επανάληψη, την προσεχή Κυριακή, της ψηφοφορίας, μεταξύ των δύο πρώτων Συνδυασμών.

Η Δημοτική Παράταξη της Κοινωνικής Συμμαχίας:
Συγχαίρει το Γιώργο Κοτρωνιά και όλες τις Κυρίες και τους Κυρίους που στελέχωσαν το συνδυασμό της, για την ποιότητα της προσπάθειας και το αποτέλεσμα που έφεραν.  

Εκφράζει το σεβασμό της σε όλους τους Πολίτες, και τις επιλογές τους.

Επίσης, εκτιμά τη διάθεση για προσφορά στις υποθέσεις του Δήμου, των ηγεσιών και των στελεχών όλων των δημοτικών συνδυασμών, που  έλαβαν μέρος σε αυτή την δημοκρατική διαδικασία.

Άλλωστε, η δημιουργία της Λαμίας του μέλλοντος με τα αναγκαία πατριωτικά και δημοκρατικά χαρακτηριστικά, έχει ανάγκη όλες τις δυνάμεις της.

Έχει ανάγκη από τη συλλογική, συντεταγμένη και δημιουργική συμμετοχή όλων.

Η Κοινωνική Συμμαχία πιστεύει ότι στην πορεία του νέου μεγάλου Δήμου, χρέος όλων μας είναι, να σφυρηλατήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε σε κλίμα δημιουργικής συνεννόησης και συναίνεσης, χωρίς αποκλεισμούς και στείρους ανταγωνισμούς, με στρατηγικό σχέδιο και κάτω από διαρκή κοινωνικό έλεγχο, να οικοδομήσουμε με Αυτοδιοικητικούς όρους τη Λαμία των επόμενων δεκαετιών.

Συνεπώς, στην παρούσα φάση, η προσπάθεια κατασκευής διλήμματος, εκτός Αυτοδιοικητικού πλαισίου, με προφανή σκοπιμότητα την αλλαγή του προβλήματος και τον εγκλωβισμό των δημοκρατικών πολιτών, θα αποτύχει,  αφού προφανώς προσβάλλει τη νοημοσύνη και  την κριτική ικανότητα των Λαμιέων.

Οι Πολίτες δεν αποδέχονται το ρόλο των «απλών πιονιών στο ζατρίκιον» όπου αναπτύσσονται τα «παίγνια εξουσίας».

Στην αφετηρία της νέας περιόδου, η Κοινωνική Συμμαχία, προσβλέπει, με εμπιστοσύνη στην τελική κρίση και επιλογή των Λαμιέων.

Πιστεύει ότι οι Πολίτες θα την εμπιστευθούν, αφού έχουν τα σαφή δεδομένα και  ζητούμενα, τα οποία και θα σταθμίσουν ορθολογικά.

Τέλος, δεσμεύεται ότι θα πράττει διαρκώς το χρέος της έναντι της ιστορίας και της προοπτικής του Δήμου και των Λαμιέων.


Για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Κοινωνικής Συμμαχίας
Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου