Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Παίρνουν υπό την...προστασία τους Μπακογιάννη-Κοτρωνιά η Ν.Δ. και ο κ. Σταΐκούρας;

Κυριολεκτικά τους...καίει λιγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές τους κ.κ.Μπακογιάννη και Κοτρωνιά ο αναπληρωτής υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταΐκούρας με μια τουλάχιστον ανεξήγητη γραπτή δήλωση του. 
 
 Παίρνουν υπό την...προστασία τους Μπακογιάννη-Κοτρωνιά η Ν.Δ. και ο κ. Σταΐκούρας;
 
Πιθανόν βέβαια ο κ.Σταϊκούρας να επιχειρεί να υποδηλώσει ότι  παίρνει υπό την...προστασία του τους δύο υποψηφίους για την περιφέρεια Στερεάς και τον Δήμο Λαμιέων αντίστοιχα την ώρα που και οι δύο  αγωνίζονται να παρουσιάσουν εικόνα κομματικά ανεξάρτητων καιακηδεμόνευτων από πολιτικά πρόσωπα υποψηφίων!
 
Ειδικότερα ο κ.Σταϊκούρας αναφέρει τα εξής:
 
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές:
«Την Κυριακή 18 Μαΐου πραγματοποιούνται εκλογές στις δομές της Αυτοδιοίκησης.
Οι εκλογές γίνονται σε περιβάλλον οικονομικής σταθεροποίησης, μετά από επώδυνες θυσίες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
Στην εκλογική διαδικασία στηρίζω τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον κ. Κώστα Μπακογιάννη και τους Συνεργάτες του.
Στο Δήμο Λαμιέων τον κ. Γιώργο Κοτρωνιά και τους Συνεργάτες του».
Δεν έχει ακόμη διεκρινισθεί άν  η έλευση του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά στην Λαμία την προσεχή Δευτέρα γίνεται μετά από προτροπή του κ.Σταϊκούρα και των άλλων τοπικών πολιτικών παραγόντων προκειμένου να ενισχυθούν οι υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη και του Γιώργου Κοτρωνιά.
 
Η δήλωση αυτή του κ.Σταϊκούρα μάλλον προβληματίζει και τους υποψήφιους -Συνεργάτες- των κ.Μπακογιάννη και Κοτρωνιά που δεν ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου