Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

«Έφυγε» ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μπάμπης Αγγουράκης


Πέθανε τη Δευτέρα, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Ωνασείου νοσοκομείου, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Ο Μπάμπης Αγγουράκης γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1951 στο Βουκουρέστι.
Το 1973 αποφοίτησε από το τμήμα πληροφορικής, του Πολυτεχνείου της Δρέσδης και το 1978 πήρε το Διδακτορικό του στον τομέα της πληροφορικής από το ίδιο πανεπιστήμιο.
Από το 1975 έως το 1985 ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας και το 1985 έγινε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.
Εκλέχτηκε βουλευτής του ΚΚΕ στην περιφέρεια της Α΄ Αθήνας την περίοδο 1997-2000 και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ από το 2009 έως το 2014.
Τα συλλυπητήριά του εκ μέρους της κυβέρνησης για το θάνατο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Μπάμπη Αγγουράκη, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Εκ μέρους της κυβέρνησης εκφράζουμε τη θλίψη μας για την πρόωρη απώλεια του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Μπάμπη Αγγουράκη, ενός στελέχους που υπήρξε συνεπής με τις ιδέες του και τις υπηρέτησε με πίστη, πάθος και μαχητικότητα», αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου.
«Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου