Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας για τα αποτελέσματα των σπουδαστικών εκλογών

Χαιρετίζουμε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες που συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά στις εκλογές του αγωνιστικού Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ – Λαμίας, κόντρα στις προσπάθειες εκφοβισμού και λασπολογίας εκ μέρους της ‘’ΔΑΠ’’.  
  
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 6/5 στο εργατικό Κέντρο Λαμίας και ψήφισαν 120 σπουδαστές. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 115 Πανσπουδαστική Κ.Σ., 4 Λευκά και 1 Άκυρο.
  
Καταγγέλλουμε στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες του ΤΕΙ – Λαμίας αλλά και στο σύνολο του λαού της Λαμίας τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο σύλλογος – «παράγκα», ο σύλλογος – «Συμμορία» της ‘’ΔΑΠ’’ (άλλωστε ο αρχηγός της συμμορίας καταδικάστηκε πρόσφατα σε 6 μήνες φυλακή με 3 χρόνια αναστολή!).
   
Εμφανίζουν πως ψήφισαν σχεδόν 1000 σπουδαστές και στις 2 σχολές, την ίδια ώρα που μέχρι τις 4 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει μόλις 98 !!! Εμφανίζουν ψηφοδέλτια παρατάξεων ενώ κατέβαιναν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και διακήρυτταν την «ανεξαρτησία» τους. 

Σαν να μην έφτανε αυτό εμφάνισαν ότι υπήρχε ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΠ(!) αλλά και ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων αγνώστων στοιχείων, την ίδια ώρα που και οι πέτρες γνωρίζουν στο ΤΕΙ πως πρόκειται για ψηφοδέλτια που έφτιαξε η ‘’ΔΑΠ’’ δήθεν τάχα για να δείξει την πολυφωνία της. Όλα αυτά μόνο για γέλια μπορεί να είναι. 
    
Καλούμε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από τη μάχη των σπουδαστικών εκλογών τόσο στη Λαμία όσο και πανελλαδικά. Να συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα να δυναμώνουν το σύλλογό τους παίρνοντας μέρος στις συλλογικές διαδικασίες και στις αποφάσεις του, διεκδικώντας τη γνώση και τη ζωή που μας ανήκει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου