Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Ο Συμεών Κεδίκογλου ενισχύει την Ειδική Αγωγή στην Εύβοια και ιδρύει νέα σχολεία

Για πρώτη φορά μετά το 2009, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με απόφαση του Συμεών Κεδίκογλου, προχωρά στην ίδρυση αρκετών νέων δομών ειδικής αγωγής σε όλο το νομό.


Στη μεν Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ιδρύονται Τμήματα Ένταξης στο 1ο Νηπιαγωγείο Βαθέος Χαλκίδας, στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, στο Δημοτικό Σχολείο Στυρέων και στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας, εκτός από το ειδικό νηπιαγωγείο και το ειδικό δημοτικό σχολείο Νέου Πύργου που έχει ήδη ιδρυθεί και λειτουργεί, ενώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ιδρύονται Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βόρειας Εύβοιας στη Νέα Σινασό με εξειδικεύσεις Α. Ανθοκομίας, Β. Χειροτεχνίας, Γ. Πληροφορικής, Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δήμου Κύμης Αλιβερίου στα Κριεζά με εξειδικεύσεις Α. Ανθοκομίας, Κηπουρικής Β. Χειροτεχνίας, Γ. Πληροφορικής και τρία Τμήματα Ένταξης στο Γυμνάσιο Σκύρου, στο Γυμνάσιο Ωρεών και στο Γυμνάσιο Βαθέος Χαλκίδας.


Η απόφαση του Συμεών Κεδίκογλου είναι προς έγκριση στο Υπουργείο Οικονομικών για να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και να ισχύσει από το σχολικό έτος 2014-2015.


1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ/ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου