Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Σήμα κινδύνου από Ροδόπη και Ξάνθη: Πρώτο το "Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας" (DEB)...

...Το αυτοαποκαλούμενο ως "κόμμα της τουρκικής μειονότητας" 

Έντονη ανησυχία προκαλούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από Ξάνθη και Ροδόπη αφού προηγείται το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) το οποίο έχει σαφείς δεσμούς με το Τουρκικό Προξενείο και τους ψευδομουφτηδες. 
  

Χαρακτηριστικό είναι με την ενσωμάτωση στη Ροδόπη στο 39,57% το ποσοστό του (ενσωμάτωση  67,79 % των Ε.Τ.) έναντι του δεύτερου κόμματος που είναι η Νέα Δημοκρατία και έχει ποσοστό περί το 17,42%.
 
Επίσης, στην Ξάνθη (ενσωμάτωση 66,52% των Ε.Τ.) το κόμμα Ισότητας και πάλι προηγείται με 24,50% και η δεύτερη ΝΔ με 17,83%. 

Θυμίζουμε ότι στόχος του συγκεκριμένου κόμματος είναι να χειραγωγήσει και να ελέγξει τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) που αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ και έχει σήμερα πρόεδρο τον Μουσταφά Αλή Τσαούς με σαφείς δεσμούς με το Τουρκικό Προξενείο και τους ψευδομουφτηδες, επιχειρεί να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας.

Με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη, το DEB κατήλθε στις ευρωεκλογές επιχειρώντας καταγραφή των δυνάμεων αλλά κυρίως για να αποτυπωθεί η δυνατότητα του Προξενείου και των ακραίων της μειονότητας να χειραγωγούν τη μειονοτική ψήφο με στόχο τις εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου