Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Ανοίγουν την 1η Ιουλίου οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως


Τις τελευταίες λεπτομέρειες ρύθμισε το πρωί της Παρασκευής  η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, εν όψει της έναρξης της λειτουργίας των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της απ την ερχόμενη Τρίτη 1 Ιουλίου. 
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κκ Νικόλαος πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής σύσκεψη με τους ομαδάρχες και υπευθύνους που θα λάβουν μέρος στις κατασκηνωτικές περιόδους.
Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ευχαρίστησε τα παιδιά για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της τοπικής μας  Εκκλησίας, αναφέρθηκε στο υψηλό λει­τούρ­γημα της αγωγής των νέων και κάλεσε τα στελέχη των Κατασκηνώσεων να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να συντονισθούν στην αποστολή τους, για μια επιτυχημένη κατασκηνωτική χρονιά.
Ακολούθησε διάλογος και εποικοδομητική συζήτηση. Οι ομαδάρχες έθεσαν τα ερωτήματά τους και κατέθεσαν τη δική τους εμπειρία και τις δυσκολίες πού αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια της Κατασκηνωτικής περιόδου.
Κατά την φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθούν 3 κατασκηνωτικές περίοδοι και θα φιλοξενηθούν δωρεάν αγόρια Δημοτικού από 1 έως 12 , αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου από 13 έως 22 και κορίτσια από 23 έως 31 Ιουλίου. Η φετινή κατασκηνωτική περίοδος είναι αφιερωμένη στο φυσικό περιβάλλον με γενικό σύνθημα «Αγαπώ τη φύση και τον Δημιουργό της». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου