Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Αθωώθηκε Λαμιώτης μετά από 7 χρόνια για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

Αθώο έκρινε μετά από 7 χρόνια απίστευτης ταλαιπωρίας το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας τον 45χρονο Λαμιώτη που είχε προφυλακισθεί για υπόθεση πορνογραφίας στο internet. 


Για ηθική δικαίωση μιλά ο δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία Νίκος Τσακτάνης.

Το 2007 η Αστυνομική Δνση Φθιώτιδας ανακοίνωνε με καμάρι ότι χτύπησε στη ρίζα κύκλωμα διακίνησης μέσω διαδικτύου παιδικού προνογραφικού υλικού. Επικεφαλής στην υπόθεση κατά την Αστυνομία ήταν ένας λαμιώτης 45χρονος γνωστός για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Μαζί του είχαν συλληφθεί και άλλοι 6 κι όχι μόνο από την Λαμία δεδομένου ότι το κύκλωμα είχε πανελλαδική εμβέλεια και εκτός του πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά περιλάμβανε και ενηλίκους!

Ο Λαμιώτης (πρωταγωνιστής κατά την Αστυνομία) προφυλακίστηκε για διάστημα περίπου 7 μηνών και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος συνολικά για τους κατηγορουμένους στην πραγματικά φρικτή αυτή υπόθεση όσον αφορά την εμπλοκή των παιδιών.
 
Η πρώτη δίκη έγινε πέρυσι τέτοιο καιρό στο Μικτό ορκωτό κακουργιοδικείο της Λιβαδειάς . Εκεί δεν τεκμηριώθηκαν οι κατηγορίες και το δικαστήριο άλλαξε την βαρύτητα τους από κακουργηματικές σε πλημμεληματικές και επιβλήθηκαν οι ανάλογες ποινές αφού όμως τους δόθηκε το δικαίωμα της Εφεσης.
 
Η υπόθεση εκδικάστηκε προχτές στο Εφετείο της Λαμίας και τελικά χτες εκδόθηκε η απόφαση κατά την οποία οι κατηγορηθέντες αφού απαλλάχτηκαν των κατηγοριών αθωώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου