Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε γνωστό Λαμιώτη παθολόγο

Στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας βρέθηκε Λαμιώτης γιατρός παθολόγος που φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομη χορήγηση συνταγών με ναρκωτικά χάπια, χωρίς να υπάρχει ιατρική ένδειξη.
 
 
Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτόν μετά τη σύλληψη δύο ατόμων ενός Έλληνα 53 ετών, και μίας αλλοδαπής που πλαστογραφούσαν συνταγές σε όνομα άλλου γιατρού, ψυχιάτρου και στην συνέχεια τις προσκόμιζαν στο παθολόγο, ο οποίος τις συνταγογραφούσε.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 56χρονος παθολόγος, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Λαμία  με την κατηγορία της χορήγησης ιατρικών συνταγών του νόμου περί ναρκωτικών, χωρίς να υπάρχει πραγματική και συγκεκριμένη ιατρική ένδειξη.
 
Τις ανωτέρω ιατρικές συνταγές προσκόμιζε ακολούθως σε φαρμακεία της πόλης και μέσω αυτών προμηθευόταν ναρκωτικά δισκία. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το τελευταίο τουλάχιστον πεντάμηνο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα έξι (36) συνταγές του νόμου περί ναρκωτικών, από τις οποίες προκύπτει ότι ο 53χρονος προμηθεύτηκε συνολικά (8.100) ναρκωτικά δισκία.   
 
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 53χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
 
  • Τρία (3) φυτά κάνναβης, ύψους (10) εκατοστών το καθένα, που ο δράστης καλλιεργούσε στον κήπο της οικίας του, 
  • τριάντα δύο (32) ναρκωτικά δισκία,
  • μικροποσότητα βουπρενορφίνης και
  • πέντε (5) νοθευμένα ιατρικά πιστοποιητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου