Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Απάντηση του δημάρχου Κύμης Δ.Θωμά στο εξώδικο του Θ.Μπουραντά

H απάντηση του δημάρχου Κύμης στο εξώδικο Μπουραντά.
Μετά το εξώδικο που κοινοποίησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς προς τον απερχόμενο δήμαρχο Δημήτρη Θωμά, με αιτιάσεις για την οικονομική διαχείριση του Δήμου καλώντας τον να μην κάνει καμία ενέργεια ως τις 31 Αυγούστου που θα παραδώσει, αναμενόμενη ήταν η απάντηση του κ.Θωμά. 

Διαβάστε την, έχει ενδιαφέρον:
 
«Σύμφωνα με την προσφιλή μέθοδο του κ. Μπουραντά, για τη δημιουργία εντυπώσεων ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για την εξώδικη δήλωση του.
 
Σε μια ανέξοδη καταγγελία η οποία στηρίζεται στο «εάν αληθεύουν», προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες. 

Φυσικά αποκρύπτει επιμελέστατα: ότι ήδη, μετά από δικό του αίτημα την προηγούμενη εβδομάδα, συμφωνήσαμε μεταξύ μας, να αρχίσει να ενημερώνεται σιγά – σιγά από την επόμενη εβδομάδα για την πορεία των οικονομικών και των έργων του Δήμου, ώστε να προετοιμαστεί το δυνατό καλύτερα ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του. 

Συμφωνία που πλέον από μόνος του, μετά την ενέργειά του αυτή, ακυρώνει. 

Να τονίσουμε επίσης ότι, ούτε ως αντιπεριφερειάρχης, ούτε ως υποψήφιος είχε ποτέ ενδιαφερθεί να μάθει το τι γίνεται στο Δήμο.
 
Λυπούμαστε πάντως, αν το μόνο που οραματίζεται για τον τόπο είναι οι εξώδικες επιστολές, ευελπιστώντας ότι μέσα από αυτές θα βρει άλλοθι για την έλλειψη προγράμματος και έργου στο μέλλον.
 
Η δικαιοσύνη μας έχει όλες τις φορές δικαιώσει και γνωρίζει ότι δεν φοβηθήκαμε ποτέ την κρίση της.
 
Η διαχείριση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου στην θητεία μας ήταν και είναι καθ’ όλα ξεκάθαρη. 

Ας κάνει υπομονή και θα το διαπιστώσει την 1 Σεπτέμβρη του 2014. 

Έως τότε ας επιδείξει την δέουσα σοβαρότητα και τον δέοντα σεβασμό σε αυτή τη Δημοτική αρχή η θητεία της οποίας, όπως πολύ καλά γνωρίζει, λήγει στις 31/8/2014.


Δημήτρης Γ.Θωμάς
Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου