Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Περ.Καραΐσκος : Θα προκύψουν ποινικές ευθύνες και για τον κ.Μπουραντά!


Ιστορική χαρακτηρίζει μέ δήλωση του στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  την προχτεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Καραΐσκος.
 
Ηταν μια συνδρίαση Σταθμός και ορόσημο για την λειτουργία θεσμικών οργάνων και ελπίζω ότι  ανάλογη τακτική θα ακολουθήσει και  το επόμενο  περιφερειακό συμβούλιο γιατί αυτό που αποκάλυψε η νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της Περιφέρειας Θύμιου Καραϊσκου έδειξε ότι  κάποιοι δεν εννοούν πως τα μεγάλα πάρτυ και η διασπάθιση δημόσιου  χρήματος πρεπει κάποτε να τελειώνουν.
 
Ο κ.Περικλής Καραϊσκος μάλιστα έχει διαφορετική εκτίμηση από αυτήν του νομικού συμβούλου Θύμιου Καραΐσκου για πιθανές ευθύνες του πολιτικού προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών της Εύβοιας,του πρώην νομάρχη και  σήμερα αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουρανατά.
 
Προφανώς ο  συνάδελφος μου δεν είχε την τελευταία ενημέρωση που προκύπτει από την κατάθεση του Δντή των υπηρεσιών της Εύβοιας κ.Μάρκου  που έχει καταγραφεί και στα πρακτικά, ότι για τις επίδικες αποφάσεις ελάμβανε εντολές απο τον πολιτικό του προϊστάμενο τον κ.Μπουραντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου