Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Ο χάρος βγήκε παγανιά στην Λαμία!


Παγανιά με κυνηγετική καραμπίνα βγήκε ένας 35χρονος λαμιώτης αργά απόψε,γύρω στις 10 στην οδό Καρπενησίου της Λαμίας.
Ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση και  ψελλίζοντας ακατάληπτες φράσεις γύρω στις 10.15 έριξε δυο πυροβολισμούς στον αέρα,την ώρα που βρίσκονταν στη γωνία Καρπενησίου και Μάρκου Μπότσαρη.
Οι περίοικοι ειδοποίησαν έντρομοι την Αστυνομία και επι τόπου πήγε σε λίγα λετπά ένα περιπολικό και δυο   μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ.

Στην θέα του περιπολικού ο οπλοφόρος έριξε ενα πυροβολισμό  και απο τα σκάγια προκλήθηκαν ελαφρές φθορές στο αστυνομικό όχημα.
Την ίδια ώρα από την Καρπενησίου έφτασαν και οι δυο μοτοσυκλέτες  της ΔΙ ΑΣ.Ο άγνωστος άνδρας ρίχνει και μια  τουφεκιά εναντίον της μιας μηχανής ευτυχώς χωρίς να πετύχει τον στόχο του,αν βέβαια είχε στόχο να χτυπήσει τους αστυνομικούς.
Εκεί  παγιδεύτηκε από τους αστυνομικούς,την ώρα που απευθυνόμενος στο πλήρωμα του περιπολικού τους απειλούσε να μην κατεβούν απο το αυτοκίνητο,δυο άνδρες της ΔΙΑΣ τον πλησίασαν από πίσω χωρίς να τους αντιληφθεί και τον έριξαν  κάτω φροντίζοντας ταυτόχρονα να τον αφοπλίσουν αν και εκτιμάται ότι μάλλον δεν πρέπει να είχε άλλη σφαίρα μέσα στο όπλο του.
Σε δευτερόλεπτα του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν με το περιπολικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.
Οση ώρα διήρκεσε  το  περιστατικό για να μην κινδυνέψουν ανύποπτοι διερχόμενοι,δυο περιπολικά της τροχαίας είχαν αποκλείσει τις οδούς Καρπενησίου και Αβέρωφ και η κυκλοφορία γίνονταν από παράλληλους δρόμους.
Από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι ο 35χρονος που εργάζεται  σε μικρή οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο της Λαμίας κατείχε νόμιμα το  όπλο αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα.
Το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
 lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου