Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Ντόρα: Η ένοπλη βία δεν είναι πολιτική επιλογή, αλλά δολοφονία


Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε στον Real fm , σχολιάζοντας την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για τον Σάββα Ξηρό, αλλά και τις τάσεις της MRB.
  
«Οι τάσεις είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Δεν είναι στην καλύτερη στιγμή η Νέα Δημοκρατία. Θα περάσουμε μια φάση στην οποία οι πολίτες θα κρίνουν και θα κρίνουν αυστηρά. Ο πολίτης κρίνει με τα δικά του στοιχεία. Η μάχη μπορεί να κερδηθεί.
Είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση πάει με συγκεκριμένη ατζέντα. Το κάνει μάλιστα από μια θέση καλύτερη από αυτή που βρισκόταν μέχρι τώρα. Η Ελληνική κυβέρνηση προσέρχεται σε αυτή τη συζήτηση με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία.
Το στίγμα το δίνει ο Πρωθυπουργός και αυτός είναι πάρα πολύ σαφής. Και οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν.
Περιμένουμε να τις δούμε τις προτάσεις. Από την ώρα που θα δούμε τις προτάσεις, αν λένε όλες ότι θέλουμε να καταψηφίσουμε τη μικρή ΔΕΗ και ζητάμε δημοψήφισμα, τότε είναι ομοειδείς. Εάν οι προτάσεις λένε αυτό που είπε χθες η κα Παπαρήγα, ότι αυτό είναι ένα αστείο πράγμα, κενού περιεχομένου, τότε δεν είναι ομοειδείς. Και οι δύο έχουν δίκιο. Ο ένας το λέει σε πολιτικό επίπεδο, ο άλλος σε Εθνικό. Προς στιγμήν, η μικρή ΔΕΗ ψηφίστηκε. Κάνουμε όλη αυτή τη συζήτηση επί δέκα μέρες και έχουμε εκατοντάδες θέματα τα οποία τρέχουν για τα οποία δεν γίνεται καμία συζήτηση.
Στο πολιτικό ληξιαρχείο, ο κ. Διαμαντόπουλος είναι στην κατηγορία φτερού, οπότε δεν μπαίνεις στον κόπο να του απαντήσεις. Από την ώρα που ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τη θέση του Διαμαντόπουλου για την ένοπλη βία, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ένοπλή βία, σημαίνει δολοφονίες. Από πότε είναι πολιτική επιλογή;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου