Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ: Αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώνεται την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2014 η διαδικασία ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ, «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης», στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. για συμμετοχή στο πρόγραμμα: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για το σχολικό έτος 2014-2015 που συμμετέχει ο Δήμος Λαμιέων και αφορά εγγραφές νηπίων σε Δημοτικούς Παιδικούς  Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι μητέρες άνεργες, μισθωτές, αυτοαπασχολούμενες αλλά και οι άνδρες, στους οποίους έχει παραχωρηθεί με Δικαστική απόφαση η επιμέλεια του παιδιού ή βρίσκονται σε χηρεία.

Αφορά παιδιά που συμπληρώνουν τον Σεπτέμβριο του 2014 τα 2 ½ έτη, μέχρι και την παρακολούθηση της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο).

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν έως την Παρασκευή 4/8/2014 και ώρα 14:00 βάση απόδειξης ταχυδρομείου ή Εταιρείας Ταχυμεταφοράς (courier) και ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ, την «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης», μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.Α.. www.eetaa.gr, και της Κ.Ε.Δ.Ε. www.kedke.gr).
   
Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων θα μπορούν να προμηθεύονται τις απαραίτητες αιτήσεις από το Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Λαμιέων Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού στο ισόγειο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου