Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Απάντηση και διευκρινήσεις έδωσε από το MEGA ο Ν.Μαριάς στα δημοσιεύματα για το γιο του

Εκνευρισμένος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διορίσει μέλη της οικογένειάς του στη Βουλή είναι ο Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ, Νότη Μαριάς.


  
Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA εξαπέλυσε επίθεση κατά όλων εκείνων που αναπαρήγαγαν την είδηση χωρίς ούτε καν, όπως είπε, να τον πάρουν ένα τηλέφωνο.«Δεν διόρισα ούτε τα παιδιά μου στη Βουλή, ούτε στην Ευρωβουλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαριάς και χαρακτήρισε την αναπαραγωγή της είδησης ως «απαράδεκτη, προσβλητική και συκοφαντική».

         Μιλώντας σήμερα 31-07-2014 στη πρωινή εκπομπή του MEGA ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς έδωσε απάντηση στους διάφορους λασπολόγους και συκοφάντες, όπως τους χαρακτήρισε, που επί ημέρες τώρα μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο έχουν προχωρήσει σε βιομηχανία δυσφήμισης του ιδίου και της οικογένειάς του.

          Ο Νότης Μαριάς αφού επισήμανε ότι τα δύο παιδιά του Φοίβος και Γιώργος Μαριάς είναι επιστήμονες εγνωσμένης αξίας με μεταπτυχιακούς τίτλους, που κάνουν διεθνή καριέρα στο εξωτερικό πολύ πριν αυτός αναλάβει καν τα καθήκοντά του ως Ευρωβουλευτής, προσκόμισε on camera την από 30-07-2014 σχετική βεβαίωση της Ελληνικής Βουλής, από την οποία προκύπτει ότι «ουδέποτε υπηρέτησε ή υπηρετεί ως επιστημονικός συνεργάτης Βουλευτή-Ευρωβουλευτή, πρόσωπο με τα στοιχεία Φοίβος-Επαμεινώνδας Μαριάς του Επαμεινώνδα ή Γεώργιος-Ωρίων Μαριάς του Επαμεινώνδα».


         Όπως παρατήρησε ο Ν. Μαριάς, οι διάφοροι λασπολόγοι και συκοφάντες τον κατηγορούν επίσης ως Ευρωβουλευτή για γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα σε ανύποπτο χρόνο και μάλιστα δεκατέσσερις (14) μήνες τουλάχιστον πριν ο Νότης Μαριάς αναλάβει τα καθήκοντά του ως Ευρωβουλευτής και για το λόγο αυτό προσκόμισε επίσης on camera βεβαίωση του Γενικού Γραμματέα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, από την οποία προκύπτει ότι ο Γιώργος Μαριάς συνεργάζεται με την εν λόγω Ομάδα από τις 08-04-2013.

Κλείνοντας, ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι θα προσφύγει στα ποινικά και αστικά δικαστήρια ενάντια στους κάθε λογής λασπολόγους και συκοφάντες. 

4 σχόλια:

 1. Το σχετικό δημοσίευμα στο οποίο προφανώς απαντά ο κ. Μαριάς δεν αναφέρει ότι διόρισε τα παιδιά του στη Βουλή ή στην Ευρωβουλή.

  Κατά λέξη το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Ο μοναδικός ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, είχε φροντίσει από καιρό να αποκαταστήσει το γιο του στο γραφείο της ομάδας στην οποία εντάχθηκε όταν εκλέχτηκε».

  Πράγμα που επιβεβαιώνει ο κ. Μαριάς στις δηλώσεις του και μάλιστα με βεβαίωση του Γενικού Γραμματέα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διεθνή καριέρα κάνει ο υιος Μαριάς σε ευρωπαϊκό κομματικό μηχανισμό; ...στον οποίο τυχαία ανήκει ο πατήρ Μαριάς; Θα μας τρελάνετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μάλλον η λέξη «βόλεψε» εκνεύρισε τον κύριο Μαριά. «Με την αξία του» έπρεπε να λέει. Θα ήταν γελοίο και ειρωνικό βέβαια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ? ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου