Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Γιαννόπουλος προς Χρυσοχοΐδη: Τραβήξτε και κανένα αυτί...

...Για την ταλαιπωρία των ταξιδιωτών λογω των έργων στη είσοδο της Λαμίας.


Ο πρώην υφυπουργός και εκλεγμένος επικεφαλής της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Αθανάσιος Γιαννόπουλος καλεί τον Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να παρέμβει για την τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζει το Εθνικό Οδικό δίκτυο έξω από την Λαμία με την απίστευτη ταλαιπωρία των ταξιδιωτών: 

«Βέβαια η ευθύνη της ανύπαρκτης σήμανσης παρακάμψεως στο Εθνικό δίκτυο του κόμβου Λαμίας δεν είναι ευθύνη του Υπουργού, που είμαι υποχρεωμένος να πω ότι καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες όχι μόνο για την παρακολούθηση του συνεχιζομένου έργου της ΠΑΘΕ κόμβου Λαμίας - παράκαμψη Στυλίδας, αλλά και όλων των άλλων έργων. 

Θα ήταν όμως παράλειψη να μην αναφέρω τις προσπάθειες των αστυνομικών της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και Τροχαίας Λαμίας προς διευκόλυνση και ενημέρωση των διερχομένων για την παράκαμψη του κόμβου της Λαμίας. 

Η ανάδοχος κατασκευάστρια κοινοπραξία έχει βαρύτατες ευθύνες για την ταλαιπωρία των διερχομένων - μετακινουμένων ταξιδιωτών η οποία όπως φαίνεται θα συνεχιστεί και αυτό προσωπικά που θα ήθελα να διατυπώσω είναι αυτό που πρότεινα, δηλαδή στο σταθμό διοδίων του Μώλου να δίδεται ένα ενημερωτικό δελτίο με σχεδιάγραμμα της παράκαμψης για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος στην ΠΑΘΕ. κ. Χρυσοχοϊδη, κ. Υπουργέ επειδή διακρίνεστε για το τολμηρό του χαρακτήρα σας καλό θα είναι να τους "τραβήξετε λίγο τα αυτιά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου