Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
      ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ  Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
         Δ. Μυλωνά 4, 351 00  Λαμία
        Πληροφορίες: Πάρης Φούντας
      τηλ.: 22310-34674 & 22310-44961
                   κιν.6932269378
https://www.facebook.com/divrilamias
               www.divrilamias.gr
        e-mail: divrilamias@yahoo.gr


Η Αιμοδοτική Φλόγα, η Φλόγα της Αγάπης στο πλαίσιο της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει σε ετήσια βάση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Το ταξίδι της Αιμοδοτικής Φλόγας ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου 2014  και περνάει απο όλη τις πόλεις και χωριά της πατρίδας μας. 

Στις 3 Οκτωβρίου το ταξίδι της φλόγας θα καταλήξει στη Πτολεμαΐδα Κοζάνης όπου και θα πραγματοποιηθεί η 27η Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών και η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας , όπου διοργανώνεται το ετήσιο συνέδριο για ενημέρωση σε θέματα αιμοδοσίας και δωρεάς ιστών και οργάνων σώματος αλλά και προβλημάτων των συλλόγων αιμοδοτών.

Το τμήμα  αιμοδοσίας  του Πολιτιστικού  Συλλογου  Διβριωτών από  το  1988 προσπαθεί  να  ευαισθητοποιήσει  πολίτες , να  βοηθήσει  συνανθρώπους  που  έχουν  ανάγκη  αυτό  το  πολύτιμο  αγαθό, που  δεν  αγοράζεται, αλλά  μόνο  χαρίζεται.

Από  την  πρώτη  στιγμή  δηλώσαμε  συμμετοχή και  καλούμε  κάθε φορέα,  σύλλογο και απλό πολίτη να  συμμετέχει, να  ενώσουμε  τις  φωνές  μας για  τον  ιερό  αυτό  σκοπό.

Από  21 -24 Σεπτεμβρίου  του 2014 η  φλόγα θα  είναι  στο  Νομό  Φθιώτιδας, περιμένοντας τους  εθελοντές  να  στείλουν  το  δικό  τους  μήνυμα.

Η συμβολή όλων μας  στην διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι  επιτακτική και  όσο  ποτέ  αναγκαία, το μήνυμα για ακόμα περισσότερους εθελοντές αιμοδότες στη περιοχή μας που είναι επιτακτική ανάγκη.                               
  
Σύνθημα μας “ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ ΣΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ”

Οι  Διβριώτες  παρακαλούνται  να  δηλώσουν  συμμετοχή στο  σύλλογο  μας, ενώ φορείς και  συλλογοι  να  παραστούν  στη  συνάντηση  ενδιαφερόμενων  την  Δεύτερα 15 Σεπτεμβρίου  στις  6,00 μμ   στο  Πολιτιστικό  Κέντρο  του  Δήμου  Λαμιέων,  στην  οδό Λεωνίδου 9.
                                                                               
Για το  Δ. Σ. του Συλλόγου

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ  ΠΑΡΗΣ                        ΓΚΟΥΖΙΝΗ  ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου