Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γκλέτσος απαγορεύει τη χρήση του γηπέδου Στυλίδας στην ομάδα Γ΄ Εθνικής του Α.Σ. ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ

Γιατί ο Δήμος Στυλίδας δεν παραχωρεί το γήπεδο Στυλίδας για τις προπονήσεις του Α.Σ. ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ;
Α.Σ. ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτριες και ο φίλαθλος κόσμος του Α.Σ. Νηρηίδες Φθίας, δια του παρόντος, εκφράζουν την κατάπληξη, την έκδηλη απορία και τα πολλαπλά  ερωτήματα που δημιουργεί η προσωπική απόφαση του κου Δημάρχου Στυλίδας, η οποία μας κοινοποιήθηκε με το με αριθμό πρωτοκόλλου 11594/26-08-2014 εγγράφου του, να απαγορεύσει μόνο για την ομάδα μας, την χρήση του γηπέδου Στυλίδας για τις προπονήσεις της, με το επιχείρημα της έντονης χρήσης του, από πολλές ομάδες της πόλης, που οδηγεί την φυσική καταπόνηση του.

Η ως άνω απόφαση, πέρα του γεγονότος ότι είναι καθαρά αντιαθλητική, είναι και αντίθετη με τους κανόνες της προπονητικής επιστήμης, καθόσον απαγορεύει στην ομάδα μας, την χρήση του αγωνιστικού χώρου της επίσημης έδρας της, για τις προπονήσεις της, οδηγώντας στην μη τεχνική εξοικείωση των παικτριών της με αυτόν, καθιστάμενες αυτές, εκ του αποτελέσματος, «να παίζουν εκτός έδρας» ακόμη και στα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Αναρωτώμαστε, λοιπόν, από πού πηγάζει αυτή άνιση αντιμετώπιση μας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης (ΑΟΣ, ΠΑΣ  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, Α.Ε. Ο ΜΑΛΙΑΚΟΣ), όταν δια του με αριθμό πρωτοκόλλου 12/21-08-2014  εγγράφου μας, ζητήσαμε την χρήση του αγωνιστικού χώρου για τις προπονήσεις μας μόνο για μία (1) ώρα την εβδομάδα, ενώ είναι γνωστό σε όλους, ότι τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία, χρησιμοποιούν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Στυλίδας για τις προπονήσεις τους, παραπάνω ώρες, πολύ δε περισσότερο, όταν σε ένα παντελώς νέο σωματείο (Α.Ε. Ο ΜΑΛΙΑΚΟΣ) δίνονται ώρες προπόνησης, χωρίς καν να έχει  μέχρι σήμερα, επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα.

Αναρωτώμαστε λοιπόν, από πού πηγάζει αυτή η πολεμική εναντίον μας, όταν είμαστε η μόνη ομάδα του Νομού και της πόλης της Στυλίδας, που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία (Γ! Εθνική) σε σχέση με τα υπόλοιπα σωματεία, που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, πλην βέβαια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,  όταν με μόλις ένα (1) χρόνο λειτουργίας, χωρίς καμία υλικοτεχνική και οικονομική βοήθεια από τον Δήμο Στυλίδας, με πάρα πολλά προβλήματα και  μόνο με τις εισφορές και την στήριξη των μελών μας, των  επιχειρηματιών της πόλης  και των φιλάθλων της, πετύχαμε στην πρώτη μας παρουσία στο Πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε την τρίτη θέση και να λάβουμε τα εύσημα από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, κάνοντας τον Νόμο μας και την Στυλίδα μας, γνωστούς Πανελληνίως.

Περιμένουμε από την νέα Δημοτική αρχή και τον κο Δήμαρχο προσωπικά να αποκαταστήσει αυτή την αδικία σε βάρος μας, θεωρώντας ότι .ίσως πλανήθηκε στην απόφαση του από γεγονότα που δεν γνώριζε και με περισσή χαρά αναμένουμε να τον υποδεχτούμε στους αγώνες της ομάδας μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο:

  1. Δώσατε 68% σε ένα τηλεοπτικό νούμερο τώρα όλα να τα περιμένετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου