Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ένταση και αποδοκιμασίες στην εκδήλωση του Ζαππείου - Διέκοψαν την ομιλία Βενιζέλου

«Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά» το σύνθημα στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου» - Αποδοκιμασίες κατά Βενιζέλου

  
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού ακόμα και όταν μετέβη στο Ζάππειο ο νυν αρχηγός της Χαριλάου Τρικούπη, Ευάγγελος Βενιζέλος.


Με συνθήματα «Παπανδρέου - Παπανδρέου» και «Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά» υποδέχθηκαν στο Ζάππειο οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στα πλαίσια των εγκαινίων της έκθεσης του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού ακόμα και όταν μετέβη στο Ζάππειο ο νυν αρχηγός της Χαριλάου Τρικούπη, Ευάγγελος Βενιζέλος.
 

«Άκουσα το σύνθημα ‘Γερά να πέσει η Δεξιά’, θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το ποτέ και πώς φτάσουμε στη συνεργασία με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας», απάντησε στο χαιρετισμό του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παραπέμποντας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου.

«Όλοι κρινόμαστε και πολιτικά και προσωπικά. Έχουμε ευθύνη όλοι όσοι κάναμε αυτή την επιλογή. Ποτέ δεν είχαμε προετοιμάσει τα στελέχη και την παράταξη για δύσκολες επιλογές [...] Σήμερα κουβαλάμε εδώ τις μνήμες μίας μεγάλης πολιτικής διαδρομής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά σε αυτές τις αντιδράσεις και τα συνθήματα κυρίως νεολαίων του κινήματος.

Σημείωσε επίσης πως το κόμμα έκανε επιλογές χωρίς όμως να έχει πείσει για αυτές το σύνολο του κόσμου της παράταξης.
2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΤΕ "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!

    Οχι, δεν ειναι ηλίθιοι. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου