Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τόνια Αντωνίου: Δεν εκφράστηκα ποτέ έτσι στο Χρυσοχοϊδη - Έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούνται οι βουλευτές γκάνγκστερς

Συνεχίζεται ο κύκλος της εσωκομματικής αντιπαράθεσης στο ΠΑΣΟΚ. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ξέρει πια από που του έρχεται αφού μετά τις επεισοδιακές εκδηλώσεις προ ημερών από τους υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή τα γενέθλια του κόμματος, σήμερα ήταν η σειρά του υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να «ξιφουλκήσει» κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Όλα έγιναν κατά τη σύσκεψη που είχε ο κ. Βενιζέλος με υπουργούς του κόμματος που μετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας. Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Χρυσοχοϊδης άσκησε σκληρή κριτική για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της εκλογής του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε: «Να επισπευσθεί η προεδρική εκλογή. Αυτό που γίνεται είναι θεσμικό ατόπημα. Δεν πάει καλά η οικονομία. Ειμαι περήφανος που είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν υπάρχει κόμμα! Δεν βρίσκω κάποιον θεσμικό γραμματέα ή κάποιον από την Κεντρική Επιτροπή να μιλήσω».
Απαντώντας ο Λεωνίδας Γρηγοράκος του είπε: «Εμείς απολογούμαστε για σένα! Ήσουν 25 χρόνια μέσα σ'όλα και τώρα κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα».
Τον λόγο πήρε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για θεσμικό ατόπημα. Εσύ δεν ήσουν εκεί όταν ζητούσαμε πρόωρες εκλογές το 2009;»
Εκείνο ωστόσο που έκανε αίσθηση είναι το επεισόδιο που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έγινε μεταξύ της Τόνιας Αντωνίου και του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στον οποίο φέρεται να είπε: «Μας έχεις γα...σει με τις αυξήσεις στα διόδια!»
Ο κ. Χρυσοχοϊδης απάντησε στην κ. Αντωνίου: «Εσύ ψήφισες τα έργα και αυτή τη στιγμή δεν πληρώνει κανείς στη Λαμία διόδια διότι όλοι οι κάτοικοι έχουν κάρτες ελεύθερης διέλευσης».
Και συνέχισε ο υπουργός Μεταφορών απευθυνόμενος στην πρώην βουλευτή Φθιώτιδας: «Τολμάς να μου λες ότι έβαλα δυσβάστακτα διόδια όταν εσύ στη Βουλή ψήφισες τις συμβάσεις παραχώρησης που προβλέπουν τις αυξήσεις;»

Η απάντηση της Τόνιας Αντωνίου στο koolnews
Σε δήλωση της στο koolnews ωστόσο η κ. Αντωνίου διέψευσε ότι συνέβη το συγκεκριμένο επεισόδιο. Είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν εκφράζομαι ποτέ δημόσια με τέτοιες φράσεις. Αυτό που είπα στον κ. Χρυσοχοϊδη με αφορμή τα διόδια είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός μεταξύ υπουργών και κόμματος».
Όσον αφορά στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα η κ. Αντωνίου είπε:
«Προσωπικά αυτό που με εξοργίζει και αυτό τόνισα και στη σύσκεψη είναι όλη αυτή η φιλολογία περί εξαγοράς βουλευτών σχετικά με το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Το βρίσκω απαράδεκτο. 
Δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούνται οι βουλευτές όχι απλά λαμόγια, αλλά ούτε λίγο, ούτε πολύ, γκάνγκστερς. 
Όποιος λοιπόν έχει στοιχεία και πληροφορίες ότι παίζεται ένα τέτοιο βρώμικο παιχνίδι με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να βγει και να τα πει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου