Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΑΜΙΑ: Διήμερο αντιφασιστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΛΑΜΙΑΣ                          ΛΑΜΙΑ  17 -9-2014


ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 


Πέρασε ένας χρόνος  από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα , από μέλη της Χρυσής Αυγής και δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία δίκης των δολοφόνων του. Η εγκληματική αυτή συμμορία  οργανώνει φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις με την ανοχή των κυβερνόντων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  και της αστυνομίας στις γειτονιές της Αθήνας.

Απαιτούμε να γίνει άμεσα η δίκη τους και να σταματήσουν να χαϊδεύουν τους εγκληματίες της ναζιστικής συμμορίας.

Αποτελεί πρόκληση να μην έχουν συλληφθεί ακόμα οι ένοχοι για τα πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας που οργάνωναν ο Κασσιδιάρης, ο Παναγιώταρος και η συμμορία τους. Είναι απροκάλυπτα οπαδοί  ρατσιστικών και φασιστικών ιδεών. Στην προσπάθειά τους να τις επιβάλλουν οργανώνουν συμμορίες, οπλοφορούν και διαπράττουν εγκλήματα.  Είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος το ρόλο τους αρκεί να σκεφτεί τις θηριωδίες, τις σφαγές και τα εγκλήματα που διέπραξαν οι ομοϊδεάτες τους αυτοαποκαλούμενοι «εθνικοσοσιαλιστές» του Χίτλερ. Με τον μανδύα του νόμιμου πολιτικού κόμματος έχουν στόχο να καταλάβουν την εξουσία , να καταργήσουν  τα εργασιακά δικαιώματα, να διαλύσουν τα συνδικάτα και τις φοιτητικούς συλλόγους, να θέσουν εκτός εφαρμογής το Σύνταγμα της χώρας και να καταλύσουν κάθε δημοκρατικό θεσμό, εξοντώνοντας εκείνους που έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις, όπως έκανε και ο Χίτλερ. Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγη «Ιστορία» κατανοούν τι μας περιμένει, αν τους επιτρέψουμε να δυναμώσουν και να επικρατήσουν.


Σήμερα, παρά τις συλλήψεις που προηγήθηκαν, συνεχίζουν τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών και ομοφυλόφιλων, αποδεικνύοντας ότι οι εγκληματικές ενέργειες δεν πηγάζουν από πρόσωπα αλλά από παραστρατιωτική οργάνωση.  Ταυτόχρονα αυτοί που κερδίζουν από τα μνημόνια, εφοπλιστές, τραπεζίτες, βιομήχανοι, τους χρηματοδοτούν για να ανοίγουν γραφεία-ορμητήρια στις γειτονιές δίνοντας ως αντάλλαγμα τις ψήφους τους στη Βουλή. Ψηφίζουν όλα τα νομοσχέδια που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών και των διαπλεκόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου