Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ισλαμικό Κράτος: Νέος αποκεφαλισμός και παρουσίαση του επόμενου…

Η ρατσιστική Δικαιοσύνη του ακραίου Ισλάμ


Μαχητές της ισλαμιστικής, εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), οι οποίοι πολεμούν στο Ιράκ και τη Συρία, κυκλοφόρησαν το Σάββατο ένα βίντεο όπου δήλωναν πως σκοπεύουν να αποκεφαλίσουν τον Βρετανό Ντέιβιντ Χέινς, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Το βίντεο με τίτλο «Ένα μήνυμα προς τους συμμάχους της Αμερικής» ξεκινά με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, να μιλά για τη συνεργασία της χώρας με την ιρακινή κυβέρνηση και τις δυνάμεις των Κούρδων Πεσμεργκά για την πάταξη του ΙΚ.

«Αυτός ο Βρετανός πρέπει να πληρώσει το τίμημα τις υπόσχεσής σου Κάμερον, να προετοιμάσεις για μάχη τους Πεσμεργκά κατά του Ισλαμικού Κράτους», δηλώνει ένας άνδρας με βρετανική προφορά, ντυμένος στα μαύρα και με καλυμμένο το πρόσωπό του. Ο άγνωστος στέκεται πάνω από τον Χέινς, ο οποίος είναι γονατισμένος και φορά μια πορτοκαλί φόρμα, μεταδίδει το Ρόιτερς.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ο αποκεφαλισμός του γονατισμένου άνδρα. Στο τέλος, ο μασκοφόρος παρουσιάζειέναν άλλον άνδρα λέγοντας ότι πρόκειται να θανατωθεί εάν ο Κάμερον συνεχίσει να υποστηρίζει τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Χέινς, πατέρας δύο παιδιών, απήχθη το 2013, ενώ εργαζόταν για λογαριασμό της γαλλικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Acted, για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία.


Πάντως το σίγουρο είναι ότι κάτι μας διαφεύγει όσο αφορά το θέμα της Ισλαμικής Δικαιοσύνης. Και γιατί το λέω αυτό; 

Διότι στην προκειμένη περίπτωση έχουμε την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός μέλους  φιλανθρωπικής οργάνωσης που εργαζόταν για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία, δηλαδή αποσκοπούσε σε βοήθεια των ομοεθνών του εκτελεστή που υπέφεραν από τον πόλεμο.

Εδώ αποκαλύπτεται πως κριτήρια της Δικαιοσύνης τους είναι άκρως ρατσιστικά. Διότι δεν δικάζεσαι και καταδικάζεσαι, για κάτι που έπραξες, αλλά για το μοναδικό λόγο ότι είσαι "Δυτικός"! Ακόμη κι αν οι πράξεις σου και η συμπεριφορά σου όχι μόνο κακό δεν προκάλεσαν, αλλά πρόσφεραν σε ομοεθνείς τους μουσουλμάνους. 

Τα κριτήρια αυτά είναι καθαρά ρατσιστικά. Το ίδιο ρατσιστικά με αυτά της Δικαιοσύνης της Ναζιστικής Γερμανίας. 

Τελικά ίσως το ακραίο Ισλάμ είναι πιο ρατσιστική ιδεολογία που υπήρξε ποτέ. Πιο ρατσιστική και από αυτή του ναζισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου