Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ανεπιθύμητος ο Χρυσοχοΐδης στη Φθιώτιδα


Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων και οι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη διευρυμένη συνεδρίαση της Τετάρτης κήρυξαν ανεπιθύμητο στην πόλη μας τον υπουργό υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τόσο για το θέμα των διοδίων όσο και την υβριστική γραπτή δήλωση του κατά των πολιτών και των εκπροσώπων τους που διαμαρτύρονται για την λειτουργιά νέων σταθμών διοδίων στις Θερμοπύλες και τον Μώλο.
 
«Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης είναι ανεκδιήγητος και ανεπιθύμητος στην περιοχή μας. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες ο Υπουργός που δεν προλάβαινε να διαβάσει τα μνημόνια, αλλά τα ψήφιζε...», δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Ο Νικος Σταυρογιάννης τόνισε ότι ούτε ο χαρακτήρας των δηλώσεων, ούτε η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε για να γίνουν, είναι τυχαίες. Αντίθετα, έχουν σκοπό να πνίξουν τις αντιδράσεις που αναμένονται από την φτωχοποιημένη και αγρίως φορολογούμενη ελληνική κοινωνία που δεν ανέχεται να πληρώνει άλλο, προκειμένου να διασφαλιστούν τα κέρδη των συστημικών τραπεζών και τωνπαραχωρησιούχων.

«Η αντίδραση μας, μετά την ομόφωνη απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, θα είναι καθολική. Θέλουμε ασφαλές οδικό δίκτυο, κύριο και δευτερεύον, για το οποίο πληρώνει εδώ και χρόνια ο ελληνικός λαός. Θέλουμε μείωση της τιμής των διοδίων ανάλογη με την μείωση του εισοδήματος των πολιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου