Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τσακώθηκε και με τον παπά σε αγιασμό σχολείου ο Γκλέτσος


Επεισοδιακός ήταν ο αγιασμός στο Λύκειο και Γυμνάσιο Στυλίδας.


Τι ακριβώς συνέβη:

Το πρωί έγινε ο αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Στυλίδας παρουσία του Λυκειάρχη και Γυμνασιάρχη ,των εκπαιδευτικών και μαθητών καθώς και του Δημάρχου Στυλίδας Απ.Γκλέτσου και του Αντιδημάρχου Κ.Χριστοδούλου.

Την ώρα που ο π. Ιωάννης από την ενορία Παλαιοκερασιάς έψελνε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού “Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου νίκας τοῖς βασιλεῦσι ….” ο Απόστολος Γκλέτσος εν μέσω του Αγιασμού του ζήτησε να αντικαταστήσει τη λέξη βασιλεύσι με τη λέξη ευσεβέσι.

Ο πάτερ Ιωάννης συνέχισε μη αντικαθιστώντας την επίμαχη λέξη με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τον αγιασμό πριν αυτός ολοκληρωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Απ.Γκλέτσος επέστρεψε όπου ακολούθησε το παρακάτω σκηνικό. 

2 σχόλια:

 1. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΠΟΜΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.

  ΚΑΤΙ ΗΡΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.

  ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

  ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ; ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΓΚΑΣ; ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ; ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ... ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ... Ή ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου