Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Γιατί έχασε την ψυχραιμία του ο Δήμαρχος Χαλκίδας;


Είναι απίστευτο  ο πρώτος πολίτης της Χαλκίδας να καταφέρεται  κατά συναδέλφου του, του δημάρχου Λαμιέων με απίστευτα χυδαίες και πεζοδρομιακές εκφράσεις... 

...αλλά εκ του ασφαλούς μέσα από την κάμερα τηλεοπτικού Σταθμού και  αφού γνωρίζει ότι ο συνάδελφός του ούτε τον βλέπει ούτε τον ακούει και φυσικά δεν είναι σε  θέση να αντικρούσει τις απύθμενης ελαφρότητας χυδαιολογίες του.
 
Τζάμπα μάγκας δηλαδή ο κ.Παγώνης που υπαινίχτηκε οτι είναι και...τσαμπουκάς (είμαι και αψύς) κι όλα αυτά γιατί ήθελε σώνει και  καλά να εκλεγεί πρόεδρος στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Στερεάς Ελλάδος και αφού δεν τον στήριξε ο κ.Σταυρογιάννης εξέμεσε όξος και χολή εναντίον του.
 
Προφανώς ο κ.Παγώνης έχει στην καθημερινή ενασχόληση του και την εξέταση του περιεχομένου του παντελονιού των μη αρεστών σε αυτόν αυτοδιοικητικών προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει το ανάλογο  περιεχόμενο στην σκελιδοφόρο θέση!
 
Ο κ.Παγώνης ισχυρίζεται ότι ενω ο  ίδιος ψήφισε τον κ.Σταυρογιάννη ως πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Στερεάς δεν είχε την ανάλογη ανταπόδοση από τον Δήμαρχο Λαμιέων στις εκλογές της ΠΕΔ.
 
Η αλήθεια όμως είναι  πως  αρχικά είχαν γίνει ορισμένες συζητήσεις μεταξύ Σταυρογιάννη, Παγώνη κ.α.για το θέμα της ΠΕΔ αλλά... 

...ο Δήμαρχος Χαλκιδαίων προτίμησε να ενταχθεί στο μπλόκ των πασοκογενών δημάρχων (Λιόλιος,Παγώνης κ.α.) με αποτέλεσμα οι ανεξάρτητοι και οι  προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ να έλθουν σε συμφωνία για το πως θα πορευτούν στις εκλογές στη λογική αντιμνημονιακής έκφρασης και στον χώρο της αυτοδιοίκησης.
 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αυτοδιοικητικών από  όλη σχεδόν την Στερεά ο μεν δήμαρχος Ορχομενού γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έχει αποστασιοποιηθεί από τον κομματικό του φορέα και  μάλιστα αναφέρουν ότι δημόσια αποκήρυξε τις κυβερνητικές πολιτικές τις οποίες χαρακτήρισε καταστροφικές για την Αυτοδιοίκηση. Το κόμμα μου είναι  η Αυτοδιοίκηση δήλωσε και δεσμεύτηκε ότι αυτό θα πρεσβεύει καθόλη την διάρκεια της θητείας του.
 
Ο κ.Παγώνης λέγεται αντίθετα, ποτέ δεν διαφοροποιήθηκε από τις φιλομνημονιακές πολιτικές ΠΑΣΟΚ και κατά μία εκτίμηση...

...κάτω από την διακαή επιθυμία του να εκλεγεί πρόεδρος της ΠΕΔ ήθελε μαζί με τους υπόλοιπους ομογάλακτους τους να διαμορφώσει κλίμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ πιθανόν με ορίζοντα τις επικείμενες  εθνικές εκλογές!
 
Κάτω από μια τέτοια λογική ήταν αναμενόμενο ο Δήμαρχος Λαμιέων που πριν από ένα χρόνο περίπου ων βουλευτής της ΝΔ, διαγράφτηκε ακριβώς γιατί διαφώνησε με τα μνημόνια, να μην στηρίξει οποιονδήποτε υποψήφιο πρόεδρο που οι απόψεις του θα ήταν διαμετρικά αντίθετες με τις δικές του περί μνημονίων και συγκυβέρνησης. 
 
Γιατί λοιπόν ο κ.Παγώνης βγάζει τέτοια χολή κατά του Δημάρχου Λαμιέων..;;;
 
Ιδού και η γραπτή απάντηση του κ.Σταυρογιάννη....
 
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, με αφορμή χθεσινό τηλεοπτικό μονόλογο δημάρχου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καλώ όσους πιστεύουν, ακόμα, στην λογική της παντοδυναμίας των κομματικών μηχανισμών να μάθουν, επιτέλους, να αποδέχονται το αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό και να μην κατεβάζουν τον πολιτικό διάλογο σε επίπεδο πεζοδρομίου. Από την μεριά μου δηλώνω ότι δεν θα τους ακολουθήσω στον πολιτικό κατήφορο που επέλεξαν. Τους αφήνω στην κρίση της κοινωνίας και των συναδέλφων που τους εξέλεξαν στα συλλογικά αυτοδιοικητικά όργανα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου