Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

«Μεταρρυθμιστές», ο νέος πολιτικός χώρος που ίδρυσε ο Σπύρος Λυκούδης

  
«ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ για την δημοκρατία και την ανάπτυξη», είναι ο τίτλος του νέου πολιτικού χώρου που ίδρυσε ο Σπύρος Λυκούδης.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής παρουσίασε τη νέα κίνηση στο Μουσείο Μπενάκη, ο ανεξάρτητος βουλευτής θέτοντας ως βασικούς σκοπούς της πρωτοβουλίας, τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων και την επίτευξη ευρύτερων συγκλίσεων για κυβερνητικές λύσεις και δεύτερον τη συνεργασία των δυνάμεων του δημοκρατικού χώρου για την συγκρότηση -όπως τόνισε- της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης.
«Οι ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ», τόνισε ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, «καταθέτουμε την ειλικρινή μας βούληση για πολιτική συνάντηση και συνεργασία όλων των κομμάτων, φορέων, κινήσεων και προσώπων που αυτοπροσδιορίζονται στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο», εκτιμώντας ότι «μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν λίγα».

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΛΥΚΟΥΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ 1,1%ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΣΟ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΧΥΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΩΣΑΤΕ; 2500000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΙ ΣΕ ΣΑΣ.ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ Κ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου