Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Ντροπή! Η Δημοτική Αρχή Κύμης - Αλιβερίου στοχοποιεί διώχνει τους νέους από τα γήπεδα

      

A.O ΚΥΜΗΣ 
έτος ιδρύσεως 1957
 Κύμη, 11-10-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Α.Ο Κύμης καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντί του, η οποία έχει προφανή στόχο να περιορίσει ή ακόμη και να μηδενίσει  την δραστηριότητά του.

Τα τμήματα μπάσκετ  του Α.Ο. Κύμης (ανδρών, εφήβων, παίδων και παμπαίδων), αδυνατούν πλέον να προπονηθούν και κατά συνέπεια να λειτουργήσουν, αφού η Δημοτική Αρχή μέσω του υπεύθυνου Αντιδημάρχου της ΔΕ Κύμης, τους έχει «απαγορεύσει» την είσοδο στο Κλειστό της Κύμης, εκτός από 90 λεπτά κάθε Δευτέρα, όταν δηλαδή όλες οι ομάδες έχουν ρεπό και 2 ώρες κάθε Πέμπτη (8:30μμ – 10:30 μμ), που είναι απαγορευτικές για την άθληση μικρών παιδιών.

Αναφορικά με το τμήμα ποδοσφαίρου, το οποίο εκπροσωπεί την Κύμη και γενικότερα το Δήμο στο Πανελλήνιο, (πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής), η Δημοτική Αρχή, αφενός αδιαφορεί παντελώς για την συντήρηση του γηπέδου, των αποδυτηρίων, του περιβάλλοντος χώρου του, την πραγματοποίηση εργασιών και την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού προκειμένου να αποκτηθεί η επιβαλλόμενη από τη νομοθεσία άδεια λειτουργίας του  και αφ’ ετέρου διέκοψε  ακόμη και την παροχή λεωφορείου για  μετακινήσεις της ομάδας.

Στην αίτηση του Α.Ο.  Κύμης να καλυφθεί με λεωφορείο η μετακίνηση της ομάδας μπάσκετ  αυτή την εβδομάδα, η Δημοτική Αρχή  μας απάντησε εγγράφως ότι δεν είναι νόμιμο να χρησιμοποιούνται τα δημοτικά λεωφορεία για τις μετακινήσεις σωματείων, την στιγμή που όλες σχεδόν  οι ομάδες του Νομού μετακινούνται με τα λεωφορεία των Δήμων.


Κατόπιν αυτών και επειδή η υπομονή μας πλέον εξαντλήθηκε στο να προσπαθεί μέρες τώρα να πείσει την Δημοτική Αρχή για αντικειμενική και δικαιότερη  αντιμετώπιση της ομάδος μας, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση όλα αυτά, θεωρώντας πλέον ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξαφάνισης του Ιστορικού Α.Ο. Κύμης.

Για τον Α.Ο. Κύμης

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Θωμάς

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ...

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου