Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Στο Ε.Κ.Α.Β. Λαμίας η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου


      Την Μονάδα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Λαμίας επισκέφτηκε σήμερα η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου, συναντώντας τους εργαζόμενους της Μονάδας.
    
      Υποδεχόμενη από τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Λαμίας κο Θ.Λιάσκο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, κο Δ.Χαλεπλή και μέλη του Σωματείου, η κα Μακρή ενημερώθηκε για τις συνθήκες λειτουργίας του Κέντρου, καθώς και για την οργάνωση και την επιχειρησιακή του δυνατότητα.
  

     Στο πλαίσιο της συνάντησης η βουλευτής είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί προσωπικά από τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες του προσωπικού να ανταπεξέλθει κάτω από αντίξοες συνθήκες στις υπηρεσίες που προσφέρει και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ.
   
       Θέματα όπως η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, των περιφερειακών κέντρων υγείας και της στελέχωσης προσωπικού, κέντρου και ασθενοφόρων,  απασχόλησαν τη συζήτηση.
     Η κα Μακρή τόνισε πως το ΕΚΑΒ αποτελεί το μοναδικό δημόσιο φορέα παροχής υπηρεσιών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και επιτελεί έργο αναντικατάστατο και κρίσιμο για την αποτελεσματικότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την ποιότητα της δημόσιας περίθαλψης. 
    
       Συζητώντας τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σ’ αυτή την ζωτικής σημασίας υπηρεσία, η βουλευτής συνεχάρη τον Διευθυντή, τον Πρόεδρο και όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Λαμίας για την απαράμιλλη και αγόγγυστη προσπάθεια στις υπηρεσίες που καθημερινά προσφέρουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου