Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

«Βόμβα» Ανδρέα Ψυχάρη: Παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα!!! ...και αποχωρεί από την πολιτική

Την βουλευτική έδρα καταλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης


Την παραίτησή του από το βουλευτικό του αξίωμα ανακοίνωσε ο Ανδρέας Ψυχάρης. 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του έπειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσε ότι δεν αξίζει να υπηρετεί ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα. 

«Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012 πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για την σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.
Έπειτα από διόμισι χρόνια διαπιστώνα ότι είμαι απλά ρομαντικός» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο κ,. Ψυχάρης.
Ο παραιτηθείς βουλευτής ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την ευκαιρία που του έδωσε να συμμετέχει στις εκλογές του 2012 και υπογραμμίζει ότι αποχωρεί από το πολιτικό σκηνικό αλλά παραμένει ενεργός πολίτης που θα μάχεται για την βελτίωση της εικόνας του πολιτικού συστήματος που «θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό».


Τέλος να σημειωθεί ότι την θέση του κ. Ψυχάρη καταλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.


Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Ανδρέα Ψυχάρη:
"Αποφάσισα σήμερα να υποβάλλω την παραίτηση μου από το βουλευτικό αξίωμα. 
Έπειτα από προβληματισμό μηνών, διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα. 
Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη βουλή το Μάιο του 2012, πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλο και που εργάζονται από κοινού για την σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας. 
Έπειτα από δυόμιση χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στις εκλογές του 2012 με τους συνδυασμούς του κόμματός μας. 
Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης, που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. 
Ανδρέας Στ. Ψυχάρης."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου