Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Στους ΑΝΕΛ ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος

 
Στο κόμμα των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" εντάσσεται, όπως ανακοίνωσε, ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι «και άλλοι βουλευτές θα ανταποκριθούν στο πατριωτικό κάλεσμα του Πάνου Καμμένου».
 
Η δήλωση του βουλευτή μετά την ένταξή του έχει ως εξής:
 
«Είναι μια πολύ καλή στιγμή που βρισκόμαστε και πάλι μαζί. Με τον Πάνο Καμμένο μας συνδέει φιλία ετών. Βγήκαμε στις εκλογές του 1993, πορευθήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες, αποστολές, κοινοβουλευτικές επιτροπές. 
Να λοιπόν, που σήμερα δίνεται η ευκαιρία για κάτι το καινούργιο, για κάτι το διαφορετικό, κάτι το ευοίωνο που προοιωνίζεται πολύ καλό μέλλον. 
Και αυτό, γιατί είναι μια συνεργασία με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να δώσουμε ένα καινούργιο μήνυμα, ένα καινούργιο ξεκίνημα στην πολιτική ζωή του τόπου, που την έχει ανάγκη. 
Θα ήθελα να πω ότι δεν είμαι μόνο εγώ,είναι και άλλοι συνάδελφοι οι οποίοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, το πατριωτικό, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει. 
Πρέπει δηλαδή, αυτή η κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εγκαταλείψει τα ηνία της χώρας και να βρεθούν άλλες πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες με υπευθυνότητα, με σαφήνεια, με καθαρώς πατριωτικά στοιχεία, θα μπορέσουν να δώσουν έναν καινούργιο βηματισμό στον τόπο μας. 
Χαίρομαι, γιατί θα είμαστε μαζί και θα αγωνιστούμε μαζί και ως πολλαπλασιαστές ισχύος θα δημιουργήσουμε νέα προοπτική στον τόπο μας».

Η προσχώρηση του κ. Γιαννόπουλου στους ΑΝ.ΕΛ, έρχεται να προσθέσει νέο πονοκέφαλο (τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο) στην ηγεσία ΝΔ η οποία με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατηθεί έστω και μερικές εβδομάδες ακόμη περισσότερο στην εξουσία.

Η κίνηση αυτή του πρώην υπουργού της ΝΔ -κίνηση ουσιαστική και ταυτόχρονα συμβολική- είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει χορό μεταγραφών και μεταπηδήσεων προς το κόμμα του κ. Καμένου που στο εξής θα ενισχύει τη θέση του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου