Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Διάγγελμα Σαμαρά με έντονη οσμή 1993

  
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που ζούμε τις τελευταίες ημέρες με τις καταγγελίες για τις παράνομες απόπειρες εξαγοράς ψήφου βουλευτών... σήμερα ήρθε κι ο Σαμαράς να βάλει το κερασάκι στη τούρτα με το διάγγελμά του...

Βγήκε λοιπόν με το πιο επίσημο τρόπο ο κ. πρωθυπουργός και χωρίς καμία ντροπή ενώπιον των πολιτών που τον άκουγαν σαστισμένοι, μοίρασε υπουργεία... σε όσους ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον κ. Δήμα.

Φαίνεται αυτού του είδους η εξαγορά της βουλευτικής συνείδησης, με ένα υπουργειάκι - με μία θεσούλα, είναι νόμιμη συναλλαγή!!! 

Αυτό είναι το ήθος του ανθρώπου... από το 1993, τότε που "έψηνε" βουλευτές για να ρίξουν την κυβέρνηση της ΝΔ... Αμέσως μετά τις καταγγελίες για απόπειρες χρηματισμού βουλευτών, άρχισε ο πλειστηριασμός υπουργικών θώκων!!!

Είναι ντροπή! Είναι ντροπή και κατάντια, να βλέπει κανείς στις μέρες μας τον πρωθυπουργό της χώρας του να προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο βουλευτών με ανταλλάγματα και κυβερνητικές θέσεις... έναν αξιολύπητο πραγματικά πρωθυπουργό.

1 σχόλιο:

  1. Και ερωτώ: Όταν κάποιος με τόσο θράσος και τέτοιο ήθος, βγαίνει δημόσια, χωρίς καμία ντροπή, και μοιράζει "υπουργεία" για να πετύχει τον σκοπό του... που δεν είναι άλλος από το να εξαγοράσει ουσιαστικά ψήφους βουλευτών ώστε να παραμείνει ο ίδιος στη θέση του... γιατί αφού το ήθος του του επιτρέπει να συναλλάσσεται μοιράζοντας υπουργεία, να μη του επιτρέπει να μοιράσει και χρήμα; ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου