Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Οι εκλεκτοί του Κώστα Καραμανλή για την επόμενη Βουλή

Ενεργό ρόλο φαίνεται να έχει σε αυτή την εκλογική μάχη ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Μετά την χθεσινή παρέμβαση, μέσω της οποίας κάλεσε τον Ελληνικό λαό να στηρίξει την Νέα Δημοκρατία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, νεότερες πληροφορίες θέλουν τον κ. Καραμανλή να έχει πάρει προσωπικά την εκλογή πολλών παλιών και νεών υποψήφιων Βουλευτών σε διάφορες περιφέρειες της Ελλάδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neodimokratis.gr, μερικές από τις υποψηφιότητες που απολαμβάνουν την στήριξη Καραμανλή είναι οι:
Παύλος Βογιατζής στη Λέσβο, o Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Ροδόπη, ο Νίκος Δένδιας που μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα στη Β’ Αθήνας, ο Γιώργος Ορφανός στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο Σάββας Αναστασιάδης στη Β΄Θεσσαλονίκης, ο νέος υποψήφιος που ήρθε στα δύσκολα Κώστας Καραμανλής στις Σέρρες, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκαςστα Τρίκαλα, ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος στη Φθιώτιδα, ο Ανδρέας Μαρίνος στην Ηλεία, ο νέος υποψήφιος Σάββας Σαββαόγλου στην Κεφαλονιά & ο Σταύρος Καλογιάννης στα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλοι οι παραπάνω που θα βρεθούν όπως όλα δείχνουν στην επόμενη Βουλή, θα αποτελούν μια ομάδα ανθρώπων της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην Πρωθυπουργού, μιας που μαζί τους διατηρεί πολύ καλές πολιτικές & φιλικές σχέσεις.
Αυτά σύμφωνα πάντα με το neodimokratis.gr...

2 σχόλια:

 1. Ο άνθρωπος που παρέδωσε σε μία νύχτα ...την εξουσία στον ΓΑΠ, ...τη ΝΔ στους Σαμαρο-Φαϊλο-Λαζαριδο-Βοριδο-Πλευρο-Γεωργιάδηδες, ...την οικονομία στο ΔΝΤ, ...και τη χώρα στους ξένους, ...καλύτερα ας μη μιλάει!!!

  Ας βγει πρώτα (αν μπορεί) να κοιτάξει στα μάτια στους Έλληνες και να τους εξηγήσει το ΓΙΑΤΙ επί των ημερών του:

  ΓΙΑΤΙ και πως διπλασίασε το χρέος;

  ΓΙΑΤΙ και πως πολλαπλασίασε το έλλειμμα;

  ΓΙΑΤΙ αφού η οικονομία βούλιαζε αυτός έδινε αυξήσεις και έκανε προσλήψεις μέχρι και το 2009;

  ΓΙΑΤΙ από το 2005 δεν έκανε απολύτως τίποτα για αποφύγουμε την καταστροφή παρά τις παραινέσεις του ΔΝΤ επί Αλογοσκούφη;

  ΓΙΑΤΙ μέχρι τελευταία στιγμή κορόιδευε τους πολίτες με συνθήματα περί "ισχυρής οικονομίας";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΟΤΡΩΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου