Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος για ΛΑΡΚΟ: «Παλέψαμε στα ίσια, για αυτό κάνανε πίσω και ησυχάσανε»

  
Από τη Λοκρίδα των παραδοσιακών ισχυρών δεσμών, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, επανέλαβε με σημερινή συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, την πεποίθηση του, ότι στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, το τοπίο αποσαφηνίζεται και η λογική πρυτανεύει.

Αναφερόμενος στα ζητήματα της Φθιώτιδας, εστίασε στο μείζον θέμα της ΛΑΡΚΟ, λέγοντας: «Το πράγμα πλέον έχει σταθεροποιηθεί» υπενθυμίζοντας τη δριμεία αντίδραση του τότε, απέναντι στην πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ, περί αποκρατικοποίησης της βιομηχανίας με διάσπαση της.
  
Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το μεγάλο αποτέλεσμα ήταν ότι η ΛΑΡΚΟ παρέμεινε σε λειτουργία, δεν υλοποιήθηκε ένα πρώτο σχέδιο που είχαν εμπνευστεί κάποιοι χαρτογιακάδες με το σπάσιμο της» και συμπλήρωσε λέγοντας: «Τους παλέψαμε στα ίσια. Και με ανακοίνωση και μάλιστα ονομαστική. Για αυτό και καταλάβανε, κάνανε πίσω και ησυχάσανε».
 
Τέλος, επισήμανε ότι η κυβέρνηση θέτει ερωτήματα, λέει τη δική της εκδοχή και αξιώνει να ακουστεί προς τον ελληνικό λαό η θέση της άλλης πλευράς πριν από την ημέρα των εκλογών.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου