Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Βέττας: Ή τώρα ή ποτέ

  
Στην σύγχρονη ιστορία των λαών είναι σπάνιο να εμφανίζονται τέτοια διλήμματα, όπως αυτά που χαρακτηρίζουν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Διλήμματα που υποθηκεύουν το μέλλον των επόμενων γενεών και διαμορφώθηκαν στη καταρρακωμένη ελληνική κοινωνία από την οικονομική υποδούλωση της χώρας και την εξάρτηση της από ξένες δυνάμεις, την διαφθορά και τη διαπλοκή των πολιτικών και οικονομικών ελίτ, που διοικούν και λεηλατούν τη χώρα μαζί με τους «δανειστές» της, την ανυποληψία και τα ψέματα των πολιτικών του παλιού και καταρρέοντος συστήματος.
Το κεντρικό διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι απλά η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και η κατάργηση των μνημονίων αλλά και η αντικατάστασή τους με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανόρθωσης της κοινωνίας, αναγέννησης της δημοκρατίας, μετασχηματισμού του κράτους και της οικονομίας, στην κατεύθυνση ενός κοινωνικά δίκαιου και οικολογικά βιώσιμου μοντέλου.  
Σ’ αυτήν, λοιπόν,  την τόσο κρίσιμη μάχη της αξιοπρέπειας και της ελπίδας απέναντι στη στρατηγική του φόβου, της υποταγής και της απαισιοδοξίας κανείς δεν δικαιούται να μείνει απαθής.
Με την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησα τα 4 χρόνια θητείας μου ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, ως πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2012 και ως περιφερειακός σύμβουλος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, πιστεύω πως μπορώ με καθαρό πνεύμα και αληθινή αγάπη για τη Φθιώτιδα να συμβάλλω στην μεγάλη ανατροπή.

Δημήτρης Βέττας
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας
Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου