Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε ο Αν. Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Ο κ. Σταϊκούρας στο νέο αμφιθέτρο της Σχολής Θετικών Επιστημών,
με τον Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής, κ. Γ. Σταμούλη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, στη Λαμία, τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τις Διοικήσεις τους, με το ακαδημαϊκό και μη ακαδημαϊκό προσωπικό. Τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τη θετική συμβολή τους.

Διαπιστώθηκε ότι η Φθιώτιδα και η Λαμία έχουν πλέον ενταχθεί, ουσιαστικά και βιώσιμα, στον εθνικό χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της έρευνας & τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Συζητήθηκε η, με σχέδιο, περαιτέρω ανάπτυξη των δομών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λαμία, τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και σε επίπεδο υλικοτεχνικών υποδομών, και η αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων.

O κ. Σταϊκούρας επεσήμανε ότι η προσπάθεια όλων των θεσμικών παραγόντων για την ενίσχυση της εκπαίδευσης, της έρευνας & τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην περιοχή, πρέπει να είναι στρατηγικά αταλάντευτη, συλλογική, συνεχής και εντατική.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου