Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Αν είναι δυνατόν!!! ...Ντροπή!!!

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του Ποταμιού
σε βάρος της Ελλάδας

Το ΠΟΤΑΜΙ τάσσεται στο πλευρό του Νταιζελμπλουμ σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του.
Προφανώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποιος τους έστειλε στη Βουλή και με ποια εντολή. Δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση υπέρ Γερμανίας και λοιπόν δανειστών και αυτού του είδους η επίθεση προς την Ελληνική Κυβέρνηση, τόσο του επίσημου κόμματος με τις διάφορες ανακοινώσεις, όσο και των διαφόρων στελεχών του.

Αυτές πάντως οι απόψεις του Λιαρόπουλου είναι κατάπτυστες. Ντροπή! Δεν είναι δυνατόν οποιοσδήποτε Έλληνας να εκφράζει τέτοιες απόψεις. 
  


Η Ελλάδα άσχετα αν αρέσει ή όχι, κι αν συμφωνεί κανείς ή όχι, με εντολή του λαού βρίσκεται εν μέσω μίας νέας διαπραγμάτευσης. Πρόκειται για μια ευκαιρία αναδιαπραγμάτευσης ενός οικονομικού προγράμματος αυστηρής -τυφλής- λιτότητας που έχει αποτύχει σύμφωνα και με την άποψη μεγάλου μέρους των δανειστών μας. Και αυτή τώρα είναι μοναδική ευκαιρία.

Όλοι μας -για το καλό μας- πρέπει να θέλουμε η κυβέρνηση να πετύχει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα. Το τι θα επιτύχει και πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η επιτυχία είναι ένα θέμα που θα το δούμε μετά και σίγουρα θα γίνουν πολλές συζητήσεις.

Την κρίσιμη αυτή ώρα ΟΛΟΙ θα έπρεπε, αν όχι να στηρίξουμε την Ελληνική Κυβέρνηση, τουλάχιστον να δείξουμε ανοχή και να σιωπήσουμε.

Χρόνος για κριτική θα υπάρχει αρκετός μετά το τέλος αυτής της διαπραγμάτευσης. Και ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του θα κριθούν αυστηρά για τις όποιες επιτυχίες ή αποτυχίες τους.

Όσο για τον κ. Λιαρόπουλο μετά από αυτή τη στάση του φαντάζομαι πως έχει κερδίσει επάξια την Γερμανική υπηκοοτητα και έναν σιδηρούν σταυρό...
    

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι έχουν ταυτίσει την ίδια την πολιτική τους ύπαρξη με την αποτυχία της Ελληνικής Κυβέρνησης και κατά συνέπεια και της Ελλάδας...

    ...Σε λίγο απλά δεν θα υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου