Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Παρέμβαση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ για τις απολύσεις από την ΤΣΙΠΙΤΑ

   
Σήμερα Πέμπτη 22 Γενάρη 2015, κατά την αλλαγή πρωινής και απογευματικής βάρδιας, κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησε παρέμβαση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις που προέβη η ΤΣΙΠΙΤΑ. 

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Φθιώτιδας του ΚΚΕ Αντωνιάδης Βασίλης και Χρυσούλα Καψάλη

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να κατανικήσουν τα τρομοκρατικά προεκλογικά διλήμματα και τον εργοδοτικό αυταρχισμό και την τρομοκρατία της επιχείρησης.

Να κατανοήσουν ότι οι επίδοξοι κυβερνήτες του ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτούν κι αυτοί διαχειριζόμενοι την καπιταλιστική κρίση, πασχίζοντας για την αύξηση της καπιταλιστικής κερδοφορίας. 

Όπως ακριβώς έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όπως ακριβώς έχουν δεσμευτεί με τη υπογραφή και την ψήφο τους στο ελληνικό και ευρωενωσιακό κεφάλαιο. 

Και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό στο κίνημα, όπου έχουν ήδη κάνει επιλογή των συμμάχων τους. Δηλαδή, μαζί με τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚΕ, τον ΛΑΟΣ, τη Χ.Α κόντρα στο ΠΑΜΕ και τις άλλες ταξικές συσπειρώσεις. 
  
Τέλος κάλεσαν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν εκλογικά το ΚΚΕ, ώστε μαζί του να αποτελέσουν τη μετεκλογική ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση. 

Τη μόνη δύναμη που θα παλέψει δίπλα τους για την απόκρουση όσων βάρβαρων μέτρων έπονται, αλλά και για την αναπλήρωση αυτών που τους αφαίρεσαν οι αστικές κυβερνήσεις για να επιβιώσει  από την κρίση του και για να βγει το ντόπιο κεφάλαιο πιο κερδοφόρο  από τους ανταγωνιστές του.   
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου