Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Τόλιος: Ψέματα από το πανικόβλητο επιτελείο της ΝΔ


Επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Τόλιος.
 
Ο κ. Τόλιος έκανε λόγο για ανοίκεια επίθεση «γεμάτη ψέματα και στρεβλώσεις από το πανικόβλητο επιτελείο της ΝΔ».
 
   
Πρωτοφανής προσπάθεια παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας από τη ακρονεοφιλελεύθερη δεξιά ΝουΔου του πανικόβλητου κύριου Σαμαρά!!
 
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του «ισχυρίζονται ψευδώς ότι σε ομιλία μου είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποχρεώσει λαϊκούς αποταμιευτές να αγοράσουν έντοκα γραμμάτια δημοσίου και κατ’ επέκταση υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τις καταθέσεις τους. Περιττό να τονίσω ότι ουδέποτε έκανα τέτοια αναφορά».
 
Επίσης τονίζει ότι «η αγορά εντόκων γραμματίων είναι εθελοντική και αφορά κυρίως τράπεζες και θεσμικούς επενδυτές και δεν έχουν καμιά σχέση με λαϊκούς αποταμιευτές. Μάλιστα επειδή έχουν υψηλό επιτόκιο, τα επιδιώκουν τράπεζες και θεσμικοί επενδυτές, αποκλείωντας στην ουσία τους μικρο-καταθέτες.
 
Η κοπτοραπτική (μονταζιέρα) της ΝΔ, έφθασε στο σημείο να πει ότι η έκδοση και η διάθεση εντόκων γραμματίων από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποχρεωτική και τελικά θα οδηγήσει σε κούρεμα λαϊκών αποταμιεύσεων, με στόχο να εκφοβίσουν τους μικροκαταθέτες» υπογραμμίζει.
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο Κόντρα και στον ΣΚΑΪ. «Κατήγγειλα τα ψέματα εκπροσώπων της ΝΔ τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο εγγυάται τις καταθέσεις, αλλά θα καταργήσει το Μνημόνιο που οδηγεί το κόσμο στη φτωχοποίηση και στην “εξαέρωση” των αποταμιεύσεων, θα ενισχύσει άμεσα την αγοραστική δύναμη χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, θα μειώσει την ανεργία με επανεκκίνηση της οικονομίας, κ.α».
 
«Όλα αυτά χρειάζεται να τα πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός, για να μην περάσει η τακτική του εκφοβισμού και της παραπληροφόρησης. Στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου