Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Αντώναρος αποδοκιμάζει Σαμαρά: «Η μεγαλοσύνη στην ήττα ειναι η διαφορά που κάνει κάποιον μεγάλο ηγέτη»


Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Ευάγγελος Αντώναρος παρενέβη και σχολίασε με πολύ σκληρό τρόπο την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για να υποδεχθεί τον νέο Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Αντώναρος κάνει λόγο για “προβληματική συμπεριφορά” και σημειώνει πως “η μεγαλοσύνη στην ήττα είναι η διαφορά που κάνει κάποιον μεγάλο ηγέτη”.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή (ο οποίος συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια ατύπως να είναι η φωνή παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή) έγραψε συγκεκριμένα:
“Προβληματική συμπεριφορά που εκθέτει μια ολόκληρη παράταξη. Η μεγαλοσύνη στην ήττα ειναι η σπουδαία διαφορά πού κάνει κάποιον μεγάλο ηγέτη”.
Ο Ευάγγελος Αντώναρος ενώνει τη φωνή του με πολύ ακόμη κόσμο που ιδιαίτερα στο social media εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στην απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη συνέχεια πρόσθεσε με νέα tweets:
“Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε μάθει ν σεβόμαστε τις αρχές του πολιτικου πολιτισμου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας γυρίσει πίσω. 
Περιμένω απο τους απερχόμενους υπουργούς να τηρησουν τις αρχές της ΝΔημοκρατίας και να παραδώσουν κανονικά στούς νέους υπουργούς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου