Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Πρόταση του Εισαγγελέα να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης Παπαγεωργόπουλου


Την πρόταση να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου κατέθεσε ο Εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Ο εισαγγελέας κατέθεσε την πρόταση αποφυλάκισης με μοναδικό όρο την απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Ως μάρτυρας εμφανίστηκε ο θεράπων ιατρός του (καρδιολόγος), ο οποίος εξέθεσε την κατάσταση υγείας του κ. Παπαγεωργόπουλου, ενώ και ο ίδιος ο κύριος Παπαγεωργόπουλος τόνισε ότι οι συνθήκες μέσα στις φυλακές αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για την επιδείνωσή της.
Οι δικαστές καλούνται σήμερα να αποφασίσουν αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να ληφθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου, όπου έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης της ποινής (κάθειρξη 12 ετών για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση των 17.900.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου) που του επέβαλε το Παντεμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. 
Για την εν λόγω υπόθεση ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος βρίσκεται σχεδόν δύο χρόνια τώρα έγκλειστος στις φυλακές Διαβατών.

2 σχόλια:

  1. Θα είναι ένα σαφές μήνυμα για την καταπολέμηση τη διαφθοράς στη χώρα... Αλλά γιατί αποφυλάκιση κι όχι συνέχιση της ποινής με κατ΄οικον περιορισμό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου