Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Παπανδρέου: Θα βάλω πλάτη για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης

Πρώτη Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο ΣΕΦ

  

«Η χώρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτύχει. Βάζουμε πλάτη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Βάζουμε πλάτη για τις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 
«Δεν θα κάνω ό,τι μου έκαναν. Δεν θα πετροβολήσω τη κυβέρνηση της χώρας. Θα βάλω πλάτη και εδώ και στο εξωτερικό για τις διαπραγματεύσεις οι οποίες θα διεξαχθούν», πρόσθεσε. «Η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει και εμείς θα στηρίξουμε την ανάγκη για ελάφρυνση του χρέους, τη μάχη που δίνει για μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα».  

Κάλεσε ωστόσο τον Αλέξη Τσίπρα να ρωτήσει τους Ευρωπαίους συνομιλητές του ποιο ήταν το έλλειμμα του 2009, ποιος έφταιγε για τα χάλια της χώρας. 
«Έχει χρέος ο κ Τσίπρας να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια. Ας ρωτήσει αν δεν φοβάται την απάντηση. Τώρα που είναι πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, γιατί δεν ρωτάει στην Ευρώπη ποιος έφταιγε, πόσο ήταν το έλλειμμα; Δεν θα βρίσκει υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;», είπε. 
Ακόμα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο, μεταξύ άλλων, κατηγόρησε ότι υπονόμευσε την προοπτική της νέας κυβέρνησης με την παράταση του προγράμματος για δύο μήνες.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου