Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Τάδε έφη ο πολύς... Φόλκερ Κάουντερ

Ένα σημαντικό στέλεχος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, ο πολύς Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, με δηλώσεις του στο Σπίγκελ, υποστηρίζει ότι: 
«οι Έλληνες έχουν προσβάλει την Καγκελάριο και την χώρα μας στο παρελθόν. Πρέπει να το πω καθαρά. Η Γερμανία έσωσε του Έλληνες μέσα από τα ερείπια. Είναι καιρός η ελληνική κυβέρνηση στο σύνολό της να σταματήσει αυτές τις πρακτικές και να μην προσπαθεί να στρέψει τη μία χώρα της Ευρωζώνης, ενάντια στην άλλης. Η πρότασή μας παραμένει».
Αυτά είπε ο απόγονος των Βαρβάρων που "βοήθησαν" την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη δύο φορές στο παρελθόν καταπνίγοντας τους λαούς στο αίμα.
Αυτά είπε ο απόγονος των Βαρβάρων που "πρόσφεραν" στον Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πολιτισμό ανακαλύπτοντας και δημιουργώντας τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους θαλάμους αερίων και τα κρεματόρια. 
Αυτά είπε ο απόγονος των Βαρβάρων που έκαναν το μεγαλύτερο πλιάτσικο έργων τέχνης και αρχαιολογικών θησαυρών στην ιστορία της ανθρωπότητας σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.
Αυτά είπε ο απόγονος των Βαρβάρων που άρπαξαν δια της βίας τις περιουσίες δεκάδων εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στέλνοντάς τους στο θάνατο με το πρόσχημα ότι δεν ήταν Άριοι.
Αυτά είπε ο απόγονος των Βαρβάρων που τόσα και τόσα έπραξαν στο παρελθόν ενάντια στην ανθρωπότητα και τον άνθρωπο.
Στον σύγχρονο απόγονο αυτών των Βαρβάρων ένα μόνο έχω να πω: Ας έχουν υπόψη τους οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί ότι όταν ο Έλληνας στραβώσει, δεν γυρίζει το μυαλό του. Η Ιστορία του έθνους μας είναι γνωστή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου