Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Θέμα άμεσης κάλυψης των εκλογικών δαπανών των Δήμων θέτει η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας


Την συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος για την  επιτακτική ανάγκη άμεσης κάλυψης των δαπανών που προέκυψαν λόγω των εκλογών στους Δήμους της χώρας για τη θέρμανση των σχολείων που ορίστηκαν ως Εκλογικά Κέντρα, ζήτησε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λουκάς Υπερήφανος, με ομόφωνη απόφαση του πρόσφατου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακόμη, ζητήθηκε η οικονομική ενίσχυση προς τους ΟΤΑ για τις δαπάνες των εκλογών και τις επιβαρύνσεις που προέκυψαν σε αρκετούς Δήμους αφ΄ενός για τη διάνοιξη οδών σε απομακρυσμένα Κοινοτικά Διαμερίσματα και αφ’ ετέρου για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τις καιρικές συνθήκες. 

«Είναι πολλές δε οι περιπτώσεις κτιρίων σε Δημοτικά Διαμερίσματα που χρησιμοποιήθηκαν  κλειστά σχολικά κτίρια  και γι΄αυτό απαιτήθηκε  μεγαλύτερη δαπάνη για την προμήθεια πετρελαίου. Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τη δεινή οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων Δήμων της χώρας και το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη θέρμανση των σχολικών μονάδων ,  παρακαλούμε για τη στήριξη και την παρέμβασή σας για την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος έτσι ώστε η άρτια υλοποίηση της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Ιανουαρίου 2015, να μην ήταν σε βάρος των παιδιών μας και της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων τους» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου