Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Αυτή θα είναι η Νέα Δημοκρατία στο εξής; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...


Οι κ.κ. Σταμάτης, Μουρούτης, Λαζαρίδης, Μπούρας, Κρανιδιώτης, Γεωργιάδης, Βορίδης και Πλεύρης, (και Μπαλτάκος παρασκηνιακά) παρά το γεγονός ότι είναι ξένα σώματα στη ΝΔ, επιλέχτηκαν αρχικά από τον κ. Σαμαρά ως στενοί συνεργάτες και σήμερα αποτελούν την πρώτη γραμμή στελεχών του άλλοτε φιλελεύθερου κόμματος του μεσαίου χώρου.

Αλήθεια πως συνέβη και αυτοί οι άνθρωποι (όλοι τους προερχόμενοι από ακροδεξιές οργανώσεις και παραφυάδες) έχουν γίνει αδιαμαρτύρητα εδώ και καιρό οι κύριοι εκφραστές της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας και οι ιδεολογικοί αναμορφωτές αυτής;

Ακόμη και μετά την συντριπτική ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Γενάρη με τη εκλογική διαφορά σοκ των 8 ποσοστιαίων μονάδων (λαμβάνοντας 28%, δηλαδή 5% κάτω από το ποσοστό του 33% με το οποίο είχε παραδώσει την ηγεσία ο Κ.Καραμανλής), και παρά την μετεκλογική κατρακύλα του κόμματος στις δημοσκοπήσεις (στο 18% έναν μόλις μήνα μετά τις πρόσφατες εκλογές του Γενάρη και σήμερα στο 14% !!!), η συγκεκριμένη ομάδα συνεργατών του κ. Σαμαρά παραμένουν στις θέσεις-κλειδιά του κόμματος και συνεχίζουν να είναι οι κύριοι εκφραστές της μεταλλαγμένης ιδεολογίας της.

Μιλάμε για ανθρώπους που με την παρουσία τους και μόνο στο κόμμα έχουν ξεσηκώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή θύελλα αντιδράσεων από διάφορες οργανώσεις ανά τον κόσμο. Φανατικοί αντιδημοκράτες, αντισημίτες και αντιδραστικοί, έχουν μόνιμα αναλάβει άλλοι το διευθυντήριο του Σαμαρά κι άλλοι την εκπροσώπηση του κόμματος θεσμικά και επικοινωνιακά, κάνοντας πασαρέλα διαρκείας στα ΜΜΕ αναγάγοντας συστηματικά τις προσωπικές ιδέες και τα προσωπικά τους πιστεύω σε ιδεολογικές αρχές του κόμματος στο οποίο υποτίθεται ότι απλώς φιλοξενούνται.

Και πραγματικά είναι ντροπή για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αν και ορισμένοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τη μετάλλαξη της Ν.Δ, που συνδέεται με την είσοδο στο κόμμα και την "αξιοποίηση" τους σε καίριες θέσεις, ακροδεξιών, πρώην στελεχών της ΠΟΛ.ΑΝ., του ΛΑΟΣ, του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΏΠΟΥ, της ΕΠΕΝ και του ΔΙΚΤΥΟΥ 21. 

Η Νέα Δημοκρατία, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και μέχρι και τον Κώστα Καραμανλή, ήταν ένα φιλελεύθερο κόμμα του μεσαίου χώρου, πολυσυλλεκτικό, ισχυρό, με χαρακτήρα παράταξης.

Σήμερα τι ακριβώς είναι η Νέα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά;

Τι εκφράζει σήμερα μία Νέα Δημοκρατία που βρίσκεται δημοσκοπικά στο 14%, λίγο μόλις πιο πάνω από την άλλοτε ΠΟΛ.ΑΝ.;
 
Οι πρώην και νυν βουλευτές, τα στελέχη του κόμματος γιατί σιωπούν; 
Ας μας απαντήσουν σε αυτό πρώτα οι εκ της Στερεάς Ελλάδας προερχόμενοι που λάμβαναν και λαμβάνουν την ψήφο μας...

...Αν βέβαια έχουν συνειδητοποιήσει ότι κ. Σαμαράς και η επιλεκτική παρέα του το μόνο που κατάφεραν στη τελική ήταν να ανεβάσουν σήμερα τα ποσοστά της τρελαμένης αριστεράς στην Ελλάδα σε επίπεδα δεκαετίας '80.
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου