Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Δυσοσμία....σκανδάλου στην Στυλίδα;


  
Επιχείρηση "καθαρά χέρια" βρίσκεται σε εξέλιξη στον γειτονικό Δήμο της Στυλίδας μετά την καταγγελία υπαλλήλου -υπαρκτού ή όχι- του Δήμου που κοινοποιείται σε υπουργούς και άλλους παράγοντες του δημόσιου βίου, όχι όμως στην Δικαιοσύνη.
 
Ειδικότερα στην δημοσιότητα δόθηκε κείμενο "ανωνύμου" υπαλλήλου του Δήμου που καταγγέλλει βιομηχανία έμμεσων αναθέσεων στις προμήθειες του Δήμου. Αν η καταγγελία έχει έστω και ψήγματα αληθείας δημιουργείται μείζων ζήτημα για την διοίκηση του Δήμου και προσωπικά τον Δήμαρχο που πέρυσι χειροδίκησε εναντίον εργολάβου που είχε επιχειρήσει να τον...λαδώσει. Τώρα;
 
Ο καταγγέλλων αναφέρει ότι σε καθημερινή βάση γίνονται προσχηματικοί διαγωνισμοί και επικαλείται σχετική διαδικασία για την προμήθεια ανταλλακτικών μηχανημάτων του Δήμου όπου «στήθηκε» ένας εικονικός διαγωνισμός προκειμένου με την ....συνδρομή και άλλων επαγγελματιών που κάνουν «πλάτη» να δοθεί η προμήθεια σε συγκεκριμένο έμπορο.
 
«Τέτοια εντολή είχαμε από την Διοίκηση του Δήμου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο αυτοαποκαλούμενος υπάλληλος του Δήμου Στυλίδας:
 
Ο Δήμαρχος Αποστόλης Γκλέτσος απαντά με προσφυγή στην δικαιοσύνη αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου