Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Ευχαριστήρια Επιστολή σχετικά με το Εξεταστικό Κέντρο Πελασγίας

  
Ευχαριστήρια Επιστολή

Μετά από τις εντατικές δράσεις των τελευταίων ημερών σχετικά με την επανεξέταση του καίριου θέματος της λειτουργίας του Εξεταστικού Κέντρου Πελασγίας μερικές ημέρες μόλις πριν την διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων βρεθήκαμε όλοι ,γονείς και μαθητές μπροστά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση.

Ως εκ τούτου και εφόσον από την πρώτη στιγμή ο 
Δήμαρχος Στυλίδος κ.Απόστολος Γκλέτσος έπραξε τα δέοντα 
με την συνεχόμενη και εντατική επιμονή του να φτάσει το θέμα 
μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια του Υπουργείου Πολιτισμού,Παιδείας και Θρησκευμάτων για την τελική επίλυση του 
θεωρούμε υποχρέωση να τον ευχαριστήσουμε και δημόσια 
για την εξαίρετη συμπεριφορά που επέδειξε σχετικά με τους μαθητές του Δήμου του.


Όπως είναι ήδη γνωστό από την πρώτη ημέρα βρέθηκε δίπλα μας με σκοπό να βοηθήσει στην λύση του προβλήματος με συνεχόμενη επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους ,μη θέλοντας να αφήσει στην τύχη τους τους μαθητές που ήδη έχουν τις δικές τους αγωνίες ,να φορτωθούν με ακόμη μία.

Μας ενημέρωνε για την πορεία των εξελίξεων και πάλι ήταν δίπλα μας όταν αγανακτισμένοι από τις απαντήσεις των τοπικών αρμοδίων αποφασίσαμε να διοργανώσουμε κινητοποίηση η οποία είχε σκοπό να γίνει ακόμη πιο γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε.

Γιατί φαινόταν σε όλους μας αδιανόητο πως μια απόφαση από τις 6 Απριλίου 2015 που εμφάνιζε το Εξεταστικό Κέντρο Πελασγίας μέσα στην λίστα ,μέσα σε 5 ημέρες ξαφνικά θα συγχωνευόταν με το Εξεταστικό Κέντρο Στυλίδας.

Η πίεση ψυχολογικά και οικονομικά για μαθητές και γονείς ,αυτή την περίοδο ένα βήμα πριν τις εξετάσεις αλλά και με τις οικονομικές συγκυρίες που μαστίζουν την μέση ελληνική οικογένεια ,συνέθεταν μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί ξανά να βρεθούμε αντιμέτωποι με παρόμοια κατάσταση που δημιουργούν άνθρωποι που υπογράφουν την μεταφορά μαθητών λίγο πριν τις εξετάσεις,χωρίς να υπολογίσουν το οποιοδήποτε κόστος,ηθικό και υλικό.


Ο Προέδρος της Τ.Κ.Γλύφας 
Παπακωνσταντίνου Γεώργιος

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Πελασγίας
Κωνσταντίνου Ι.Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου