Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Δημ.Βέττας: Δεν ακολουθώ επίπεδο χαμαιτυπείου!

  
Ο βουλευτής Φθιώτιδας Δημήτρης Βέττας, με αφορμή σημερινή ανακοίνωση δημάρχου της περιοχής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όποιος νομίζει ότι βρίσκεται, ακόμα, στο βάθρο της τηλεοπτικής του παντοδυναμίας οφείλει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι οι εθνικές εκλογές τελείωσαν εδώ και τρεις μήνες. Οφείλει να αποδεχθεί με αξιοπρέπεια και ήθος το εκλογικό αποτέλεσμα και να μην κατεβάζει τον πολιτικό διάλογο σε επίπεδο χαμαιτυπείου. Δηλώνω πως δεν θα τον ακολουθήσω στον ολισθηρό και δυσώδη πολιτικό κατήφορο που επέλεξε. Άλλωστε η τοπική κοινωνία είναι ο τελικός κριτής όλων μας.
Δημήτρης Βέττας
Βουλευτής Φθιώτιδας

1 σχόλιο:

 1. Εν αρχή ήν ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σπύρος Πιλιτζίδης που βρέθηκε στην θέση να εισηγηθεί την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας!

  Η απάντηση του κ.Γκλέτσου ήταν άμεση και σιδηρά, η φρασεολογία γνωστή και συνήθης.

  Σειρά τώρα έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, πρώην στενός συνεργάτης του κ.Γκλέτσου (δεν είναι ο μοναδικός πρώην φίλος του που εισπράττει την... ευγνωμοσύνη του δημάρχου) ο οποίος είχε την….ατυχή έμπνευση να επικοινωνήσει με το Υπουργείο Παιδείας ως κυβερνητικός βουλευτής και να εισπράξει θετική απάντηση ότι τελικά δεν θα καταργηθούν τα περιφερειακά εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών ,μεταξύ αυτών και της Πελασγίας.

  Δεν ρώτησε τον κ.Δήμαρχο και πολύ περισσότερο πιστώθηκε αυτός και όχι ο κ. Γκλέτσος την μη κατάργηση του εξεταστικού κέντρου.

  Η απάντηση ήταν άμεση και καταλυτική.

  Ο κ.Δήμαρχος σε ρόλο …Calvin Klein ανέπτυξε αμέσως τις στιλιστικές του ιδέες προτείνοντας στον κ. Βέττα να προτιμήσει φουστάνι και ζαρντιέρες.

  «Τα φουστάνια και οι ζαρντιέρες θα σου πήγαιναν περίφημα…».

  Θα φανεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου